Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 14.08.2007, 18:15   #319
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 890 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
efsane61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Selam Sivalı arkadaşlar.
Ben İstanbulda yaşayan bir Trabzonspor taraftarıyım.
Geçen günkü olaylar gerçekten çok üzücü.
Aslen Trabzonluyum ve ailem de bir çok Sivaslı akrabam var.
Sivaslıları iyi tanırım mert ve delikanlı insanlardır.
Böyle üzücü olayların yaşanması asla Sivaslılara bakış açımı değiştirmeyecektir.

Olayları objektif bir şekilde değerlendirecek olursak:
1) Bazı Sİvassporlu futbolcular. Ne alıp veremediğiniz var Trabzonla. Neden sürekli faullü oynuyorsunuz ve neden her pozisyon sonrası kavga çıkarıyorsunuz ?
2) Ts taraftarı. Neden alkışladığınız takımı 5 dk. sonra sahaya girip darp ediyorsunuz ? O d yetmedi neden maçtan sonra kendi takımınızın otobüsünü taşlıyorsunuz ?

Olayın suçlusu bellidir. Kendini bilmez 5-10 Ts taraftarı Trabzona yakışmayacak şekilde sahaya atlayarak Misafir takım futbolcularına saldırmıştır. Bunun mantıklı bir izahı yoktur.
Bir de Sivaslı futbolcular tabi. Maçın başından beri sürekli bir tahrik sürekli bir kavga çıkarma mücadelesi.
Ayrıca hakem de olayları iyice körükledi. Maçı devam ettirmemesi büyük hataydı.

Ayman konusundaki eleştr
lere katılmıyorum. Aymanı sürekli takib edenler bilir. Adamın oyun yağpısı böyle rakip ayırd etmeden faullü oynar. Yani ırkçı bir tavrı yoktu bana kalırsa.

Sonuç olarak bir kaç kendini bilmez sivassporlu futbolcu ve 5-10 çapulcu taraftar yüzünden Bu iki kardeş şehri ayırmaya değmez.

kardes bnce pek objektif degilsin Sivasspor öyle sertte oynamadı ama Trabzonlu oyuncular her karardan sonra hakeme itriraz ceyhun kendi kendine hareketler yapıp taraftarı kıskırtıo yattara taca atıo ıtıraz edıp taraftarı kıskırtıo ayrıca Aymanın yaptıgı faul sence normalmı?
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla