--->: TRABZON KENDİNE BAKSIN
bak kardeşim anlamak istemediğin bişey var işine gelince geçmiş örnekleri destek olarak alıyorsun işine gelmeyince ozaman öleoldu diye şimdi de öle mi olacak diyorsun diyorsun ya hani o adam sahaya girmese bu olaylar çıkacak mıydı ama bu adam dünyada ilk defa sahaya giren oyuncuya saldıaran adam değil ancak dünyada ilk defa oyuncuya saldıran bir taraftara aynı takımdan 3-5 kişinin ortaya alarak dayak attığını görüyorum yani o kadar mı korktular bir adamdan 3 kişi vurmaya başladılar tutarsın onu 2 arkadaşınla verirsin polise ondan sonrasını o düşünsün gergin ortamı yumuşatmaya çalışırken Petkoviçle Sedat diğer oyuncular nasıl bir galyana gelmişse resmen onlara da saldıracak konumdalar velhasıl kelam olayların patlak noktası futbolcunun taraftar dövmesidir istemem ceza yesin Sivaslı oyuncu ama ben Çılgınlar tribününden olan biri olarak ordan sahaya atlayan birini gördüğüm anda bizm arkadaşları frenledim ancak futbolcular adama vurmaya başlayınca guruba ait olmayan ancak gurubun sağından solundan fırlayanları durduramadık
ps:Hakemin niyeti neydi bilinmez ama bu kadar olay yaşandıysa hakem de otursun bi düşünsün bakalım ne oldu neden oldu benim nu olaylardaki rolüm ne
|