Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı
Jakobieen arkadaş sen kimsin? tavrını belli et.Bir bakıyorum Trabzon sitesinde yazıyorsun şimdi de bizim site'de futbolcularımızı suçluyorsun.Hukukta nefsi müdafaa diye bir şey var.Adamlar her hangi bir tepki göstermese belki de linç edilecekler.Canlının kendisini koruması doğanın kanunuda var.Siz bir zamanlar da Kasımpaşayı bu sitede savunmuştunuz.
|
tavrım gayet belli, ben hiç bi zaman tek bi taraftan bakmıyorum olaylara, haklı gördüğümün arkasında olurum, iki taraftada yazdığım aynı şey, tabiki suçun büyüğü sahaya inen akıldan yoksun insanımsıların ama bence maçın tatil edilmesinin nedeni bizim oyuncuların gözü dönmüşçesine o taraftar bozuntularına saldırmasıdır, dünyada ve türkiyede ilk defa bi taraftar sahaya inmiyor bu sonda olmayacak ama ben sahada taraftar kovalayan futbolcuları ilk defa görüyorum bana m.yıldızın yaptığını savunabilirsiniz ama yasir ve muratın yaptığını asla, şimdi o sahaya inenlerden ne farkı kaldı bu iki oyuncunun..
ayrıca ben onların sitesindede sivasımı savunuyorum merak etme, tabi haklı yanlarını tıpkı burada onların haklı yanlarını anlattığım gibi.. ve tıpkı kasımpaşanın bileğinin hakkıyla süper lige çıktığında burada kasımpaşa hakkındaki çirkin sözlere karşılık verdiğim gibi..