Alıntı:
trabz10sporlu Nickli Üyeden Alıntı
ben bir trabzonspor taraftarayım we istanbulda oturuyorum ben de statta olsaydım yemin ederim sahaya atlardım çünkü hakem bülent demirlek sanki sivasspor forması giyerek maca müdahale etmiştir ilk yarı sivasın oynadıgı sert futbola sadece 1 sarı kart vermiş ama trabzona 5 sarı kart vermiştir bu olayların fitilini atesleyenler kesinlikle bülent demirlek ve sert futbol oynayan sivasspor 5 mac ceza aldık ama macı 1-0 bize tescil edecekler bundan cok eminim söz sivassporlu yöneticilere gelince tv den tv ye kosuolardı hakem ne karar werirse uyarız cıkar 30 sn yiye oynarız die noldu hakeme sivaslı yöneticilier ne demiş 2 tane oyuncumuz darp aldı oynayacak güçte deiliz demiş herneyse yha bunlar böle insanlar işte 3 puan için herseyi yaparlar en bastaki ifadeye tekrar gelmek isterim orda 3 dk yazıo ama 30 sn ye bilmiosan sölim aslanım hadi yanlıs bilgilendirmeeeeeeeeeee canım hadi
|
KARDEŞ SİVASLI OYUNCULAR SİZLERİ GAZA GETİRMİŞ GELMESEYDİNİZ GAZA SİZ ÇOCUKMUSUNUZ.FUTBOL ERKEK OYUNUDUR VE SERT OYNANIR Kİ O MAÇTA SERTLİK YOKTU VE HAKEMİN KABAHATİDE YOKTU.
BENCE TRABZONUN VE TRABZONLULARIN ADI HEP KÖTÜ İŞLERLE ANILMAKTA BENCE KENDİNİZİ DÜZELTİN.