Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: Trabzonspor'a kötü haber
Alt 24.08.2007, 00:51   #10
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: Trabzonspor'a kötü haber

Alıntı:
sivasligulum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yigido gardas bende bunu diyorum ts baskanin söyledikleri zaten sacma sonucta kendini kurtarmaya bakiyor ama aralikda zaten isi bitdi.benim zoruma giden tüm bu olaylar trabzonspor taraftarina mal edilmesi sonucta bende trabzinspor taraftariyim ama baskani veya sahaya giren seyirci gibi düsünmüyrom ve olanlarida onaylamiyorum.bende sivasi kardes kulüp olarak kabul ediyorum ve halende öyle sonucta lige ciktinda sevinenlerden biri bendim ama bu olaylar beni baya yipratdi esimlen cok üzüldük sonucta kendisi sivasli

Allah izin verirse Siz sivasspor deplasmanina mac yapmaya geleceksiniz bizde trabzonspor deplasmani mac yapmaya gidecegiz.Sadece trabzonlularimi üzdügünü düsünüyorsun kardes sitede 15 gündür bu olay bizide yipratti.Önümüzde Fenerbahce maci var o maca bile konsantra olamiyoruz su olay bir an önce kapansada bizlerde rahatlayip sevdigimiz gönül verdigimiz Sivassporumuza konsantra olalim... Futbol öyle ilginc bir sporki hakemin yanlis bir kararindan dolayi 40 senedir Almanya ile ingiltere dünya kupasinda Atilan bir gol cizgiyi gectimi gecmedimi konusu 1966 dan beri basini ve taraftari mesgul ediyor ama zevk veriyor hatalar olmasa Futbol dünyada böyle sevilmezdi.