Tekil Mesaj Gösterimi
--->: görüntüler/fb-sivas/AKINCILAR 58 GRUBU
Alt 27.08.2007, 16:51   #9
EfsaneMermerbey
Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 EfsaneMermerbey Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: görüntüler/fb-sivas/AKINCILAR 58 GRUBU

Alıntı:
toprak_gürün Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle ben maça gelen herkese grup adına teşekkür ederim. gelmeyenlerdende istanbulda olupda maça gelmeyenlerden mazeret kabul edmiyorum kendi adıma nedenine gelince kendimden örnek vererek başlamak istiyorum. sitede takip eddiğim başlıklarda bir gün toplanıyoruz yazısını okudum olay marmarada olunca birde işin içinde sivasspor olunca hemen olayı başlatanlarla irtibata geçdim. ve toplantılarına benide davet ettiler dikkat edmenizi istiyorum bu maç değil sadece bir toplantı. ve gelirim dedim gittim orda yusufla tanışdık bana ve yanımızdakilerine yapacaklarını anlattı bende yanında olduğumu sivasspor için elimden geldiğince yanlarında olcağımı belirttim.gittiğim yer bursadan istanbul maç değil toplantı. grub kuralım dendi ve iş grup ismine geldi çok isim atıldı ortaya ve şunu belirttik sivasdaki arkadaşlarımızın kurduğu grub ismi dışında olsun diye karar aldık ve ben akıncılar58 olsun dedim herkes saygıyla karşıladı. çünkü sivasdaki herhangi bir grubun ismini alıpda gurbettekiler olarak kimseyi yanlış düşündürmek istemedik çünkü her gruba aynı mesafedeyiz fakat bizleri arayıp cesraetlendiren yanımızda olduklarını söleyen çılgınlar58 grubundan sözlü desdek aldığımızı inkar edemeyiz. başkanlık olayına gelince ne başkanlıkda gözüm var ne liderlikde bunu ben istemedim grubun içinde en yaşlı olanı ben olduğum için abi başkanımıssın dediler ben başkan denmesinide açıkçası istemiyorum. uzatmadan toplantımız bitti ve grubu kurduk. siteye başlığımızı açdık ve sizlerin takdirine sunduk iyi eleştirilerde oldu ezicide hemde ne ezici kimisi dediki yok bu o kişinin siyasi egosu falan fakat biz toplantıda siyasi olayını düşünmeden aniden söylenmiş bir isim kabul edildi. kimisi dediki o kişi gelmez yapamaz. neyse yapdık grubu kurduk. grubun çalışmaları ve yapacaklarınıda sizlere anlatmak istiyorum. gittiğimiz ilk maç fener maçıydı beklediğim sayı bu maçda oldu 23 kişiydik formasız gelen gençlerede grubumuzu anlattık kabul ederseniz tşört verelim istanbul daki maçlarda yanımızda olun dedik yaklaşık 8 kişide öle yanımızda oldu. bu maçda elimizden geldiğince bağırıp sesimizi duyurmaya çalışdık ve ayrıca istanbul dernek adına gelen recep yüksel abiye teşekkürlerimi sunarım. yazımın başında istanbulda olupda maça gelmeyenlerinin mazeretini kendimce kabul edmediğimi belirtmişdim. evet yinede ben kabul edmiyorum. fiksdür bir ay önce çekiliyo maçın günü ve saati 1 hafta önce belirtiliyor yok işim vardı yok bilrt pahalıydı bunlar mazeretse böle bahane olmaz bilet pahalımı maçdan bir ay önce haberin war günlük 1 ytl koy kenara ayda 30 ytl eder ve maçına gidersin işdemeisin o gün yusuf maç için 1 hafda gece wardiyasında çalışdı maça gelmek için. ve geldi maçına. benim nerden geldiğimide bilmeyen yokdur sanırım. fakat ben burda şunu anlyorum galiba sivassporun süper ligde olduğuna kimse inanamıyor.neyse ben lafı fazla uzatıp dolandırmayacağım biz bu grubu kurduk kuruluş amacıda sivassspora gurbettde desdek vernekdir birilerine inat değil sadce sivasspora gurbettde desdek vermekdir.fakat burda site dahil bazı çevreler bizi istemediği kanatine vardım. olsun isteyende istemeyendende allah razı olsun. herkese saygılar sunar iyi çalışmalar dilerim. akıncılar58 büyüdükce büyüyecek yeterki bu can bu bedende olsun.
BÜTÜN EKİP ADINA BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM.CUMARTESİ GÜNÜ OLAN MAÇ BİZİ ETKİLEMEDİ VE ETKİLEMEZ.YERİMİZİ HER TÜRLÜ ALACAĞIZ CUMARTESİ GÜNLERİ MAÇINDA.PAZAR GÜNÜ OLAN MAÇLARDA İSE STADI İNLETİRİZ.BAŞKANIMIZA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAPMIŞ.PAZAR GÜNLERİ MEKAN ASKERİ BİRLİK GİBİ EVELALLAH.FENER MAÇININ 2 MİSLİ GARANTİ EDİYORUM SAYIMIZ BAKIMINDAN.BJK MAÇI İNŞ PAZAR GÜNÜ OLUR.İSTANBULU BİZ KURTARACAĞIZ.İDDAA EDİYORUM.SENEYE YETERİZ İSTANBULA.BU SENE YAVAŞ YAVAŞ...OTURTAK HELE Bİ EKİBİ.
EfsaneMermerbey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır