Tekil Mesaj Gösterimi
--->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Alt 29.08.2007, 15:09   #253
s-kose
Yeni Yiğido

s-kose - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 s-kose isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!

bu satırları 21 00 itibarıyle beşiktaş zürih macına yönelik bir yazı vardı.ama saat 21 00 de alınanhaberle TÜRK FUTBOLUNUNkuruluş tarihinden bu yana en büyük SKANDALIyaşanmıştır bu kararı alanTFF yönetim kurulu malesef YAŞARKEN ÖLMÜŞTÜR çünkü onların ŞAHSİYETİ kalmamıştır 35 senedir türk futbolunun içindeyim 15 sene de futbol müsabaka talimatlarının gereğini onurlu bir şekilde uygulayan bir kurumrun içinde oldum. ama bugün bu kurumun içinde bulunmadığımdan dolayı kendimi cok mutlu hissediyorum . bakın sakın ts li arkadaşlarımız dstlarımız yanlış anlamasın bu 3 puanı aldılar ama TÜRK FUTBOL TARİHİNE EN BÜYÜK DİNAMİTİ SOKTULAR [3 PUNAN ALDILAR TABİKAYBEDİLMİŞ 3 PUAN ] futbol müsabakaları ne der biliyormusunuz bu müsabakanın 3 0 SİVASINI LEHİNETESCİLİ 3 DE PUAN TENZİLİ DER bunu ben demiyorum haluk ulsoy fderesyonu olşturmuş olduğu hukuk ve disiplin kurulu söylüyor ama burası türkiye burada her şey olur bu bjk nin fb nin gs nin başına gelse aynı olacaktı .benim üzüntüm merakda ediyorum affan kececi ninde imzası olop olmadığı ama şu bir gercek bu gün itibarıyla artık stadlarda skorun kendi lehine olduğu bir ortamda sahaya hangi takımın taraftarı girerse girsin müsabaka tatil edilmeyecektir .edilse bile futbol disiplin talimatları uygulanmayacaktır .bunun en büyük acısını kim çekeçektir futbolun alt yapıları amatörler .cünki orada müsabaka talimatları yerinde uygulandığından katliamlar yapılmakta. sakın HALUK ULUSOY TV PROGLARINDA AĞLAYIP [bizi rahat bırakın biz türk ftboluna hizmet etmek istiyoruz demesin ] zaten bu günkü durumlar beşinci sandıkta kulalınan oyların tamamı na yakını tff nunda DOLARLA işbaşı yaparken verdiği mesajla bana oy verenler bin yaşayacaktır diyor ULUSOY SAKIN SİYASET FUTBOLA KARŞIYOR diye UEFA kapılarına gimesi alınan bu kararla UEFA federasyonun kapısına dayanacak tır .TEK KELİME DAHA SÖYLEMEK istiyorum YAZIKLAR OLSUN .BİRAZCIK UTANMANIZ VARSA İSTİFA EDİN .başımız saolsun TFF Ö L M Ü Ş tür YEMEN EKŞİOĞLU fanatik
s-kose isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla