Tekil Mesaj Gösterimi
--->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!
Alt 30.08.2007, 00:15   #274
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein
Standart --->: KARARA BÜYÜK TEPKİ!

İşte TFF nin gerçek yüzü ortaya çıktı bakalım bundan sonra neler olacak bekleyelim ve görelim.

Artık her takım taraftarları artık biliyorki yenilen takımın taraftarları artık son saniyelerde sahalara atlayarak macı iptal ettirene kadar saldırı yapar nede olsa neticede maç tekrarlanacak belkide ölümle sonuçlanacak neticelere bile gelebilecek.

Ben şimdi buradan soruyorum TFF'ye ve HALUK ULUSOY'a bu vebalin altından kalkabilecekmisiniz bunca yapilan yanlişların

Birgün olabilecek belkide ölümle sonuçlanacak olaylarin üzerini nasıl ört bas edeceksiniz. Hicmi akıl mantık kalmamış sizlerde bu aldığınız kararla sahalarda terörün önünü actığınızın hiçmi farkında değilsiniz.

TFF'de hiçmi aklı başında bir yönetici yokmuş. Bu kararla nelerin önü acıldı ve neler olabileceğini düşünecek bir yönetici kalmamış. Yaziklar olsunki böyle yöneticiler var allah sizlere akıl fikir ihsan etsin ben sadece son olarak sunu diyeceğim

'KESER DÖNER, SAP DÖNER , GÜN GELİR HESAP DÖNER '

YAZIKLAR OLSUN HALUK ULUSOY SANA HAKARET BİLE ETMEYECEĞİM ÇÜNKÜ HAKARETE BİLE LAYIK DEĞİLMİŞSİN