Böyle Tarafli Zihniyet Görülmemistir
Sayin Sivasspor Baskani Sizin dürüst ve Caliskan oldugunuzdan Hic kimsenin süpesi yoktur vede olamaz.Sizi kutluyorum ama birde aynanin diger tarafina bakalim neler görünüyor hic birsey bos cünki olmayan yanlis karar ve birde para cezasi böyle sey olurmu bunun neresi dogruda sessiz olmayi tercih etdiniz.Sivasspor takimini hic kimse satin alamaz almayada gücü yetmez himsenin mali degil bu nedenle sesiz kalmak orda olan sucu kabul etmek anlamina gelir sessiz degil üstüne gitmek ve gereken neyse Takimin cikarlarini korumak en dogru olanidir diye düsünüyorum,var sayalim ayni olay bizim basimiza gelirse sen seyirciye ve Taraftara nasil sesini duyuracaksin vede nasil kendini onlara anlatacaksin seni dinlerlermi birkez düsün bakalim. O,zaman batan gemiyi kurtarana kaptan derler demek oluyorki Malüp takima zor durumda taraftar atlasin tokatlasin ve takimini kurtarsin oluyor bunu her takim taraftari yapar Cünki örnek olustu bu karar malesef futbolda alinan bu karar Dünya futbolunda Kara listeye gecti bu karari ve susan yönetimi kiniyorum Hic zaman gecmeden ihtiraz edilmeli bu Takimin vede Sivaslinin Kesin kararidir bize bunun icin YIGIDO diyorlar sayin baskan birkez daha düsünün biz var olan hakkimizi istiyoruz olmayan bir seyi biz istemeyiz Taraftara saygilarimla beni maruz görün.
|