Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor G.antepspor fotoğraflarını çok beğendim bizleri düşünüp zahmetlere girmişsin emeğine sağlık çok sağol fotoları izlerken 4 eylül stadında yer yer boşluklar gördüm buda gösteriyorki şehrimizde futbola karşı ilgi azalıyor bilet fiyatlarına bakıyorum 5 ytl bir paket sigara fiyatı ama yinede stadyum tam olarak dolmuyor bizler istanbulda bilet fiyatlarının çok yüksek olmasından dolayı gidemiyoruz sizler orda neden gidemiyorsunuz anlamak mümkün değil LÜTFEN BİRAZ DUYARLI OLALIM
istanbulda bu para yani 5 ytl stada gelip gitmek için sadece yol parası olarak yetmez sonrada kalkıp bir birimizi eleştiriyoruz uzun lafın kısası sivasspora olan ilgi azalıyor buna bir care bulmamız lazım bir birimize düşmeden herkes kendince projeler üretsin iclerinden en iyilerini bulup kendimize örnek alalım cumartesi bizlerin federesyonun önünde yanlız kamamız,fenerbahce macında seyircinin az olması bu hafta sivasta oynan antep macıdaki stadın yer yer boşluklar olması bizleri düşündürmeli kendimize gelmeliyiz bu gidişata dur demeliyiz seyirciyi stadlara cekmenin yollarını aramalıyız sivassporumuza sım sıkı sarılmalıyız cünkü başka sivas yok vede başka SİVASSPOR YOK
|
yanılıyorsun abi..stad gerçekten çok güzeldi...kale arkasındaki boşluk rakip tarftarlarla aramızda güvenlik boşluğu..seyircimiz artık bağırıyor..herşey çok güzel bence..ayrıca maç biletleri...5-10-20 ytl..