Tekil Mesaj Gösterimi
--->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ?
Alt 08.09.2007, 16:37   #23
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Böse --->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ?

Alıntı:
marsgezegeni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ümit karan da madem devamlilik yokta onun icinmi GS de top oynuyor bir de okadar gol atiyor ,
bence cok sacma terim sadece baska düsünüyor onuda ben anlamis degilim okadar oyuncu varki iyi oynayan gecen seferde hep serveti oynattilar bu oyuncu bence toptan hic anlamiyor heycanli
top her zaman ayakla oynanmaz buna beyin de lazim , bende sivasspor alt takiminda top oynadim ,
bence ileriyi düsünen bir teknik direktör basa gelmesi gerek
ayni film gibi yeniden basa cekip seyrediyorum bana artik ne heycan nede zevk veriyor ,korkan herzaman kaybeder yanlis yapar
siz daha iyisini biliyorsaniz devamini siz yazin.....
slm.

YANE SEN ZATEN ANLAMANA İNKAM YOG Bİ HOCAYI SEN ANALAYAMASSIN DEMMEKİ TERİM İSTEMİYO YNATMAK İSTEMİYO BU KADAR BASİT DEMEKKİ BUNDAN DAHA İYİLER B-VAR
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla