09.09.2007, 17:12
|
|
|
Usta Yiğido
221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: MALTA :2 TÜRKİYE:2
Alıntı:
sisortali Nickli Üyeden Alıntı
Gerçi bir arkadaşıma gerekli açıklamayı yapmıştım. Cümlenin sonunda (!) işareti kullandım.
Dünya'da herşeyin alternatifi olduğuna inanıyorum. Yani hiç bir şey alternatifsiz değildir.
Her Fatih Terim ve Hakan Şükür tartışmasında Ersun Yanal dönemi örneklenir. "Bak Hakan oynamadı da guptan çıkamadak" diye söylenir. Ama biraz araştırma yaptığımızda 2006 elemelerinde Faih Terim, Hakan Şükür'ü son 5 maçın (İkisi eleme maçı) 4'ünde Hakan Şükür'ü oynatmış fakat atılan 8 golün hiçbirinde Hakan'ın imzası yoktur. Ersun Yanal'ın Hakan Şükür'ün yerine alternatif olarak sunduğu Fatih Tekke ise grup maçlarında atılan 19 golün 8'ine imza atmıştır.
|
Atılan golde imzası olmamak demek o golü atan kişi olmamaktır. Şunu da sordun mu acaba kendi kendine. Fatih Terim döneminde hakan Şükür'ün de takıma girmesiyle gol sayımız acaba neden arttı. Hatta en zor maçlarımızı oynamamıza rağmen. İstersen Tümer'in Ukrayna'ya attığı golü hatırla. O zaman görürsün Hakan Şükür'ün imzasını. Bir santfor her zaman gol atamaz. Takımın hücüm gücüne katkı yapıyorsa gerçek futbolcu odur. Gelip bana burda Ersun Yanal'ı övmeyin. Bütün sorunlar orda başladı zaten
|
|
|