Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!
Alt 21.09.2007, 15:51   #140
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: HÜKMEN GALİBİZ!!!

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İlk verilen karardan sonra tahkimin bu kararı,
elbetteki Sivasspor için fiziki bir kabuldür ve avantajdır.
(Vicdani boyutu kabul görür mü bilemem !)

Ancak;
Tüm otoriteler tarafından istisnasız olarak ''Sempatik'' olarak
görülen Sivasspor, bir anda ''Antipatik'' pozisyona düşecek
endişesini taşıyorum..!

Bu karardan sonra, eklenecek 3 puanla 2. duruma yükselecek olmamız,
belki de şu anda 3. sırada oluşumuzdaki başarımızı
adeta kamufle edecek gibi.

Olmuş ile ölmüşe çare yok...! Amaaaaa;
Keşke o maçın son anlarında aklı kıt, mantık, izan fakiri o ucube mahlukat sahaya girmeseydi,
Keşke, akıl ve izan kapasitesiyle sahaya giren mahlukatı aratmayan,
hatta çoğul ekini hakeden Tff mahlukat(lar)ı sonradan suratlarına şamar gibi çarpacak bu karara
gerek bırakmadan akl-ı selim kararı, daha öncesinden alsalardı.
Keşke... keşke... ah keşkem keşkem...
...
Ne ucube mahlukatın sahaya girmesi,
Ne ucube mahlukatların ilk kararları,
Ne Tahkim' in gecikmeli kararı
Ne de 3 puan...
Hiç mi hiç içime sinmedi...!
Ağabey biz nasıl antüpatik olabiliriz ki bütün medya yazarlar verilen ilk karardan sonra Sivasspor'un hakkının yendiğini kararın 3-0 Sivasspor lehine tescil edilmesini savunurken biz nasıl antipatik olabiliriz... Ağabey yazan kural ne ise sonuç o dur içinize sinse de sinmese de biz onların yaptığı akılsızlık sonunda hak ettiğimiz 3 puanı alacağız... Ben sizleri anlamakta gerçekten güçlük çekiyorum... Sözleriniz kusura bakmayın ama Trabzonlu'larla aynı paralelde aynı fikirdesiniz... Biz hakettik ve 3 puanı alacağız adalet yerini buldu... Eğer onlar sahaya girmeseydi de biz masabaşı oyunlarla türlü entrikalarla hakkımız olmayan puanı alsaydık haklısınız ancak hak ettik... Yazılı olan kural ne ise o uygulandı ve biz tüm Türkiye'nin bizi haklı bulduğu davada 3 puanımızı aldık...