Alıntı:
sandal5877 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar başarıyla hepimiz canı gönülden gururlanıyoruz ama dikkat etmemiz gereken bir konuda aşırı sevinç ve beklenti takımı kötü yönde etkiliye bilr inşallah sevgili futbolcu kardeşlerimiz bunları göz önünde bulundururlar yoksa şampiyonda olabiliriz bizim olanlardan neyimiz eksik ama bu dikenli yolda yürüye bilmemiz için gerekli önlemleri alıp 34 haftalık periyota nerede bitirirsek bitirelim şuna inanalımki giden yıldan aşagı olmayacaktır ben burdan sayın hacam bülent'e teşekkürlerimi sunuyorum futbolcularımızı kutluyorum başkan ve yönetim kuruluna bravo diyorum sagolun varolun.
|
Sevgili arkadaşıma katılıyorum. Elbette iddialıyız ve iddiamızı sürdüreceğiz ancak bu maraton çok uzun ve yorucu bir maraton. Fiziksel dayanıklılık kadar psikolojik olarak bu koşuyu sürdürmekte çok önemli. Takım ilk altı haftada güzel bir konuma gelince ister istemez taraftarın beklentisi daha da artıyor ve kamuoyu sizi daha yüksek bir dikkatle takip etmeye başlıyor. Burdan ben teknik ekibe ve futbolcularımıza sesleniyorum: Lütfen ayaklarınız yere sağlam bassın ve hiçbir zaman rakibinizi küçük görmeyin, galibiyetlere alıştırdığınız taraftarı hüsrana uğratmayın!...

Allah yardımcınız olsun!