Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Beni mahçup edin!
Alt 27.09.2007, 09:31   #8
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Beni mahçup edin!

Alıntı:
kakikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
süper ligde ilk sezonumuz.
gs ile sivasta oynuyoruz hava soğukmu soğuk,koltuklar kar buz.
ben taa sinoptan çıkmış maç izlemeye gelmişim, maça giderkende 2 kişiye daha bilet almış maça gitmişim.
hayallerim var taraftar bu maçta oturmaz hep beraber takıma destek verir!!!ama nerdee oturmuyoruz diye bizimle kavga ediyorlar.
adamcağızlar evden minder getirmiş, güya maça gidiyor.
hele birisi 5 kilo çekirdek getirmiş çevresindeki herkese dağıtıyor, resmen adamlar sivasspor düşmanı...
ogünden bu yana maraton tribününe gitmiyorum!!!
ha diğer tribünlerde farklı değil aslında hepsi aynı.
takıma destek için bağırana küfürediyorlar,sahaya yabancı madde atanı alkışlıyorlar...
yazık gün gelecek çok zor günler yaşayacağız, emin olun bu çekirdek yiyenler stada uğramayacak yine sivasspor sevdalıları başbaşa kalacak...
umarım gelecek günlerde birşeyler değişir...
benim bir önerim var.
stadda tel örgülerin önüne 20m aralılarla davullar koyalım aynı tempoda belki taraftar buna ayak uydurabilir, bu önerime taraftar gruplarından cevap bekliyorum...

valla ne dıyım helal olsun maratondaki olumsuzlugu gorup bida maratona girmeyen ilk kez bi taraftar goruyorum..sızın gibi su maratonda 100 kişi olsun içinde destek verme amacı olan o maraton kordineli bi şekilde destegını 90 dakka olmasa bile 50 60 dk verir..dediginiz gibi davullar on tarafta cok gusel olmur ama dedıgım gibi orda icinde destek verme amacında olan ınsanların olması gerekir..nedeni ise bizim cekırdekcı taraftarımız skor a baglıdır..ornegini maratona giden her taraftar senelerdir goruyor..öndeysen bagırırlar gerideysen küfür ederler oyuncusuna ! ! !
merkez_emre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla