Tekil Mesaj Gösterimi
--->: TRABZON taraftardan
Alt 30.09.2007, 01:13   #178
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 948 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TRABZON-SİVAS Kardeş takımlardır.Çünkü ikiside merttir.İlk hafta maçı olmasa da ,çok daha iyi olacaktı.Fakat YETEEEEEEEEEER artık.3 günden fazla dargınlık dinimizde haramdır.Yoksa 1 adım öteye gidilemez.Lütfen SİVAS yiğidoları ,nerede misafirperverlik,nerede hoşgörü.İki takıma da söylüyorum.

YARADILANI HOŞGÖR YARADANDAN ÖTÜRÜ.

Futbol maçı yapıyoruz,kavga yapmıyoruz.Zaten bu iki takıma da yakışmaz kavga.3 puan gelir gider.Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır.Ayıptır-günahtır.Çocukmusunuz be, al misketini git ben sana küstüm olmaz.Haydi yiğidolar iftar yemeğine TRABZONSPOR'luları da davet edin.
Hepinizi çok seviyorum.

ahhh gardas ahhhh keske bu maci oynamasaydikta bu hallere düsmeseydik!!Türkiyemin insanlari birbirlerini düsman ilan etmis neredeyse birbirlerini yiyecekler... keske federasyon bizleri namaglup etseydi türkiyenin gündemini degistirip bu günleri bize yasatmasaydi...keske her TS´lu da senin gibi düsünse!! onlari ikna etmek ve eskisi gibi DOST ve KARDES Kulüb olarak birbirimize sahip cikip DESTEK versek ,keske diyorum.... nedeni ise TS Sitelerinde biz yigidolara kin kusuyorlar,ve bizleri DÜSMAN ilan etmisler.telafisi zor gibi görünüyor.aslinda KABAHATI ve YANLISI biz Kardes Kulüplerde degil baska yerlerde aramamiz lazim. ne yazikki KABAK Bizim basimiza patladi.......
senin bu yorumunu takdirle karsiliyor ve Dostluk ve eli uzatiyorum,Umarim diger TS lu kardeslerimizde senin gibi düsünüyorlardir...
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır