Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BAŞARI DEVAM EDECEK ...
Alt 02.10.2007, 14:28   #7
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1194 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: BAŞARI DEVAM EDECEK ...

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

SİVASSPOR BÜYÜK BİR TAKIM
Sivasspor ve senin başarın ülken İsrail’de de büyük yankı uyandırıyor. İsrail’den gazeteciler sürekli bizleri arayarak senin ve takımın hakkında güncel bilgileri alıyor. İlgiyi sen de farkında mısın? Onlara neler anlatıyorsun?
Evet her maç sonrasında İsrailli gazeteciler beni de arıyorlar. Onlara Sivasspor’u anlatıyorum. Bazı gazeteciler Sivasspor’un şuanda ikinci sırada olduğuna bile inanmıyorlar. Ben onlara hep Sivasspor’un büyük bir takım olduğunu söylüyorum.

SİVASSPOR'DAN GİTMEYİ ASLA DÜŞÜNMÜYORUM
Sivasspor ile devam eden bir sözleşmen var. Ancak seninle ilgilenen takım sayısı da sürekli artıyor. Senin gelecek planlarında neler var? 4 büyüklerden birinde oynamayı düşünüyor musun ya da istiyor musun?
Her futbolcu elbette ki büyük takımlardan birinin formasını giymek ister. Sivasspor da büyük ve ben Sivasspor’da çok mutluyum. Başka büyük bir takım olmazsa Sivasspor’dan gitmeyi asla düşünmüyorum. Futbola Türkiye’de nokta koymak istiyorum. Büyük takım olmazsa Sivas beni isterse bende Sivas’ı isterim.

SİVAS KÖFTESİ VE SİVAS'IN İNSANLARI
Sivas’ın en çok nesini seviyorsun?
İnsanlarını ve Meşhur Sivas Köftesini.

helal olsun sen de SİVASlı oldun Balili hayırlı olsun...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla