Tekil Mesaj Gösterimi
TARAFTAR DESTEGI HAKKINDA
Alt 03.10.2007, 13:46   #1
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 946 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Pfeil TARAFTAR DESTEGI HAKKINDA

Arkadaşlar malumunuz bizim seyircimiz pek bağırmayı sevmiyor. Son Bursa maçında bunu özellikle ilk golü bulduğumuz dakikalara kadar yaşadık. Ne zaman golü bulduk o zaman taraftarımız hareketlendi. Bir ara bütün stadı ayakta gördüm.
Bizim seyircimiz bağırmaktan belki hoşlanmıyor ama en azından takımı coşturacak aktivitelerin içinde olabilir gibi geliyor bana.
Bağırmıyorlar ama en azından el çırpabiliyorlar. Veya maç sonundaki gibi müzik eşliğinde herkes birbirine ayak uydurabilip şova katılabiliyor. Aklıma acaba ne yapılabilir sorusu geliyor bu noktada.
Güney Kore ve Japonya'da bile insanlar kolay bir yol bulmuşlar ve gibi çeşitli materyallerle en azından aynı anda alkış sesi çıkarabiliyorlar.
Tribünlere baktığımda Kırmızı-Beyaz renklerden çok siyah renkleri görüyorum. Az sayıdaki Bursa taraftarının 60 dakika tribünde nasıl cirit attıklarını gördük. Bence bu tablo bize yakışmadı. Bir büyük bayrak, bir de davul ile 60 dakika şov yaptılar. Peki bu tabloyu yaşamamak için ne gibi şovlar geliştirilebilir. Burada öneriler geliştirelim. Yapılabileck olanları yapmaya çalışalım. Çünkü bence takımı sadece bağırarak desteklemek mümkün gözükmemekte.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda talha58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...