Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: Tribün Şovu Önerileri
Alt 05.10.2007, 12:19   #46
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1067 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: Tribün Şovu Önerileri

Alıntı:
sivaslı105 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben maç sonundaki müzikli yapılan hare keti beğendim arkadaşlar o çok hoşuma gitti yaparsak iyi olur görsel açıdan yani taraftarımızda sevdi yani sevmese yapmazdı ben ce devamı gelecek.birde bayrak önerim var Sivasspor ve Şanlı türk bayrağımızı tribünlerde dalgalandıralım derim.bi de hep birlik olalım guruplar bir olsa daha çok ses çıkar daha iyi olur bence .çünki her kafadan bir ses çıkıyor o da olmuyor yani.herkes maça gelir kenforma atkı bere bandaj ne varsa giysin kırmızı beyazz bursalıları gördünüz uyduruk bi bayrak ve yeşil formala r zamanla Sivasımız bunları aşacaktır diyorum.. bi arkadaş yazmış davul zurna gelsin diye bence oda çok güzel bir fikir destekliyorumm ..halay çekeriz yani ne olsa BİZ ANLI ŞANLI SİVASLIYIH GARDAŞ BİZE YAKIŞIR ...YİĞİDOLARIMA..SAPINA GADAR SİVASLIYIH GARDAŞ..BURDANN SİVASTAN BAZILARINA SESLENİYORUMMMM YA SEVVVVVVVVVVVVV YADA TERKETTTTTTTTTTTTTTTT.....O KADAR YOKSA BİZ ATMASINI BİLİRİZZZZ ÇÜNKİ BİZ SİVASLIYIZZZ. BİR GÜN GELECEK HERKES SİVASSPORLU OLACAKK...ALİBABALI YİĞİDOODAN HERKESE SELAMLARR ALLAHA EMENET OLUN GARDAŞŞLARRR

Eğer dün Galatasaray'ın maçını seyrettiysen aynı şovu onların tribünüde yapıyor hatta bizden daha önce başlamışlardı... Daha özgün şeyler olmalı bence...