Önce taraftar sonra yönetim
Konyaspor camiası TRT’ye ateş püskürüyor. Pazar gecesi yayınlanan Telelig programının ardından önce yeşil-beyazlı taraftarlar yazdıkları maili ve konuyu taraftar sitesi
www.nalcaci.com’a taşıyarak tepki gösterirken Konyaspor yönetim kurulu, resmi sitede yazılı bir açıklama yayınlayarak, program sunucusu Kerem Öncel ve TRT, tarafsız olmaya davet edildi.
Yönetim Kurulu’ndan yapılan yazılı açıklamada şu sözlere yer verildi: “Sezon başından bu yana maruz kaldığımız hakem hataları karşısında sessiz kalanların ve son oynadığımız İstanbul BB maçında aldığımız haklı galibiyetimize gölge düşürücü hareketlerde bulunanların bu işlerden fayda sağlanmayacağını anlamaları lazım. Pazar gecesi yayınlanan ‘Telelig’ adlı futbol programında izlediklerimiz ve duyduklarımız bizleri derinden üzmüştür. Programın sunucusu Kerem Öncel’in mensubu olduğu saygın yayıncı kuruluş TRT’nin objektiflik ve tarafsızlık ilkesini adeta hiçe sayarak İstanbul BB maçımız ile ilgili yaptığı yorumlarını hayretler içerisinde takip ettik. ‘Tarafsızlık ve objektiflik’ ilkesi ile bağdaşmayan yorumlarından dolayı ‘TELELİG’ programı sunucusu Kerem Öncel’i bundan sonra daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.”
ANADOLU MANŞET GAZETESİ