Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.06.2005, 12:01   #48
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 866 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Alıntı:
LütfiÜnal Nickli Üyeden Alıntı
GARDASLAR BASLAMAK BASARMANIN YARISIDIR.BAKIN HERKESIN CEKINDIGI INGILIZ HOLIGANLARI NASIL ISLAH OLDULAR.YOKSA BIZLER
DAHAMI HOLIGANIZ?HERKESIN OLUMLU VE OLUMSUZ TEPKILERINI ANLIYORUM.
BAKIN AYA ILK ADIM ATMAK ICIN GIRISIMLER YAPILIRKEN OLMAZSA NE YAPACAGIZ,
YAVUZ SULTAN SELIM MISIR SEFERINE CIKARKEN CÖLÜ NASIL GECECEGIM,
ATATÜRK KURTULUS MÜCADELESINI BASLATIRKEN BU KADAR DÜSMANLA NASIL BASA CIKARIM DESEYDI BUGÜN INSANLIK COK SEYDEN YOKSUN OLURDU.
BENIM GÖRÜSÜM HERKESIN FIKRINE SAYGI DUYUYORUM AMA SU ZAMANDA HEM KENDI TARAFTARIMIZA SIZE GÜVENIYORUZ MESAJI VERMEK HEMDE KENDIMIZI TANITMAK ICIN TEL ÖRGÜSÜZ STAT DAHA HÜR VE OLGUNLUK SINYALI ICIN IYI OLUR.HÜRRIYETI KÖTÜYE KULLANANLARI EGITIP ISLAH ETMEK OLGUN INSANLARIN ÜZERINE DÜSÜYOR.INSALLAH HAYIRLI KARAR VERILIR.
lütfi baskanımın bu yazısına kadar kararsızdım...Gönlümden tel örgülerin kaldırılıp daha medeni bir maç izlemek geçiyordu ama...Mantığım Ya birisi densizlik yaparda Sivas zarar görürse diye..endişeleniyordum...bu yüzden bu güne kadar bu topiğe yazı yazamadım...

Ama Lütfi abininde yazısında belirttiği gibi..amaca ulaşmak için bazı zorlukları göze almak gerekir...benden de tam destek tel örüsüz maç izlemeye....

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla