--->: EURO 2008 DIGITURK'TE İZLENECEK !!!
Antu Yönetimi EURO 2008 DİJİTÜRK'e Hayır Kapyansıda sizin desteğinizi istiyorum.
Bu gün Vatan gaztesinde EURO 2008 Avrupa Şampiyonası yayın haklarını Dijitürkün Aldığını okudum.
Bu nasıl bir mantelite bu ülkede artık bu ülkenin kendi takımkının maçlarını izlemek içinde
belli bir statüde olamak mı lazım 500 ytl alan biri bu paranın neresinde kısıpta evine dijitürk bağlattırıp izletecek.
Kapıcın , inşaata çalışan adamın oğlu bu ülkenin maçlarını nasıl izlicek.Biz 2002
yılın maçları izlerken halimizi hatırlayın nasıl kenetlenmiştik .Nasıl hep beraber sokaklara dökülmüştük . Maçları otobüste vapurda metroda hiç tanımadığımız insanlarla değerlendirmiştik sanki 40 yıllık tanışıklığımız varmış gibi.sokaklardaki çocuklar hasan gibi çalım atmaya çalışıyordı.Her çocuk birini kendine örnek almıştı.Ama şimdi bu maçları dijitürk verirse zaten
yoksullukla mücadele eden çocukların gelecekleri ümitleri hayalleride şifrelenecek beliki türkiye
kupayı kaldıracak ama bu çocuklar canlı izlemeyecek.Hayal kuramayacaklar belki ne hakanlar ne rüştüler yok olacak.
Sonuç olarak Türk mill takımı diğer spor kulüplerininde olduğu gibi onu destekleyenlerin takımıdır.Ama bu milli takımdır Bjk , Gs , Fb gibi kitle gruplarının değil bir ulusun takımıdır .En fakirinden en zenginine bu takımı izleme hakkı hayaller kurma hakkı vardır.Eğer bu yayın Dijitürk ile yapılırsa 70 milyonun değil bir kitlenin takımı olacak ve 2002’de olduğu gibi ne tek yürek olup sokaklara koşabilcez ne de“helal olsun çocuklar size “ diyebilecez.
Belki sizin evinizde dijitürk olabilir Belki siz çocuğunuz maçları izletirebilecek bir bütceniz olabilir ama emin olun ki milyonlarca çok çocuğun evinde dijitürkü yok babalarının da alma ihtimali hiç yok.Unutmayı sizde milli takımı izlemeyecek insanlar arasında olabilirdiniz.
Milli takımın bu milltekin bir parçası olduğunu kar amacı güdememesi gerektiğini sahipsiz olmadığını hatırlatın .
Milletimizim böyle bir başarıya aç eğer bu başarı yakalanırsa her zamaki gibi tek yürek olma ,beraber ağlayı beraber üzülme hakımızı kimseye yedirmeyelim.
Lütfen ama Lütfen
Haydi sizde gelin tepkinizi gösterin Federasyonau,TRT’teyi mail yamuruna tutun.
Milli Takımın EURO 2008 gideceğine Yürekten İnanıyorsanız.
|