Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 13.10.2007, 13:32   #70
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sen utanacak bir sey yapmiyorsun Emre kardesim. Her kes senin gibi Sivasspor Asigi olsa Bilegimizi kimse bükemez. Senin gibi Taraftarlara Sivassporun ihtiyaci var, Utanacak birileri varsa Aldiklari biletleri 3-5 Kurus ugruna Satanlar utansin....
Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizlerde utanıyoruz çok şeyden belki emre ama gurur duyduğumuz bi şey varki, o bahsettiğin takımların hiç biri senin gibi bi taraftara sahip değil işte bundan guruluyuz biz, iyiki sivaslısın...

yorumlarınız beni mutlu ettı cok tesekkur ederim

Alıntı:
aslansivasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Çok haklısın Emre.Ben de kendimi SİVASSPOR a yakısan bi taraftar olarak görmüyorum ne yalan söylüyüm. ama elimden geldiğince yanlrnda olmaya çalısıyorum.Ya zatn bunu bilen biliyor. Bn GALATASARAYlıyım.ama Sivasspor 2.ligdeyken de ona destek için İstanbulda oynanan her maçına gittim.Bana belki kızanlr olck sen gerçek taraftar değisin diye. evet değilim. zaten kendimide öyle görmüyorum.Ama bn başka bi takımı destekleiğim halde elimden geldiğince Sivasspor un 2.ci ligdeyken bile maçlarına gittm ve çekirdekcilerden de değildim. Peki onlar ne yaptııı???Açık konusuyum GS-SİVAS maçlarında bn Galatasaray ın yenmesini isterdm öncedn.Çünkü ben kendimi bildim bileli Galatasaray vardı hayatımda. onu bi kalemde silemzdim.ama artk şimdi SİVAS-GALATASARAY la maç yaptıgnda artk yenmesini istiyorum. çünkü yeter artk anadolu takımlarının çektiği çilee.Artk Galatasaray sadece SİVASSPOR a yenildiğinde üzülmek yerine gurur duyucam. yha soruyorum size hangi anadolu takımı şu anda SİVASSPOR un yerinde olmak istemez kii.?? o zaman bu günleri boşa harcamayalım.SİVASSPOR için birşeyler yapmanın zamanı geldide geçiyorr artkkk

yok kardesım ınan ne soylesem az sana...soyle diyim senının yaslarda sivaslı olan istanbulda oturan yüzlerce belkide binlerce gencımız var işi olmadıgı halde maca gitmeyen ayrıca inanıyorum ki gs si fb si bjk si olsun o tribunlerdekı ınsanların bı cogununda sivaslı oldugunu cok ii bılıyorum ama elden ne gelirki..belki de bu her yönde genclıgın batıya özenmesinden dogan bişey cunku ınanıyorumkı memleketini seven birisi bir macda olsa gelir ist de ki maclarımıza..cunku ben ta kalkıp ist ye maca gittiğimde adamın bi semtden obur semte gitmeye erindigini gorunce kötü oluyorum...inşallah bi sampıyonlukdan sonra herkes özüne geri döner...(ayrıca kız basına her maca gidip devamlı kendı capında destek verdıgın ıcın ne mutlu sana keşke herkes senın gibi olsa takımları ıcın maca gelse destek verse sorun olmaz bence