Tekil Mesaj Gösterimi
-->: TS, Sivasta Oynanacak Maca önem vermiyormus?
Alt 18.10.2007, 14:49   #17
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1118 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: TS, Sivasta Oynanacak Maca önem vermiyormus?

Kardeş şehrlerin iki guzide kulübünü bu hala getirenler utansın bunda ne sivassporun sucu var nede trabzonsporun sucu var sahada oynanan bir mac içerisinde futbolcular bir birileri ile her türlü olayı yani kavgayı münakaşayı vs yi yaparlar bu bizi değil hakemi ilgilendirir dışardan müdehaleyi niye yaparız anlamak mümkün değil haklı bir galibiyeti son dakkika içinde gasp eden iki capulcu koskoca trabzon camiasına tarihi bir zarar verdi bizler bu iki capulcuyu konuşacağımız yerde sanki bu olayları sivasspor yapmış gibi sanki o capulcuları biz davet etmişiz gelin ey futbolun katilleri bu macı katledin demişsiz işin en garip tarafı sahaya girip macı katleden capulcuları savunulması bu adama benzemediklerin nersini savunuyoruz bilmemki vay adam dövmüşüz vay nasıl sahaya inen adamı kovalayıp vuruyormuşuz ne oldu pullarımı döküldü serserilerin karşılarında diz cöküp kendilerinimi dövdürselerdi sanki her şeyi hallettikte sıra sahaya inenleri müdefa etmeyemi kaldı tutturmuşuz vay bu adi capulcuları nasıl döversiniz ya kardeşim şimdi bunların savunulacak bir yanları varmı allah aşkına sivasspor-trabzonspor taraftarları olarak bir birimize sitem ediyoruz şunu unutmayalımki sivasspor ve trabzonspor kardeş bir kulüptür kardeşlikler o kadar kolay meydan gelmez biz bu doğrultudan bir birimizle tartışmalıyız neden kırıcı kelimeler kullanıyoruz öncelikle AYMANI ele alalım onu konuşmalıyız macı cığırından cıkaran o cahil değilmi? dişini sıksana edepli olsana baliliye öyle cift dalıp sakatlamak istemenin altında yine malum düşüncenizin olduğunu bizlerin dikkatinden kacmamıştır senin ne hakkın var trabzonspor camiasını bu durumlara getirmeye böyle kötü günler yaşatmaya biz bu ayman denen futbol ahlakından yoksun adamı konuşmalıyız macın bitiminden hemen sonra ben trabzonspor yönetiminden şu hareketi beklerdim evet ayman bu olayların sorumlusudur eğer o malum hareketi yapmasaydı macın son saniyesinde sivasspor duran toptan belki bir gol atacaktı oda garanti değilya diyelimki gol attı en fazla berabere kalırdık bu nahoş olaylardan dolayı şehrimiz ve takımımız kötü yönde etkilenmezsin bütün kamuoyundan ve misafirimiz sivassporda özür dileriz deselerdiki biz bu özürü halen bekliyoruz ondan sonra sivaspor yönetiminden gelecek tepkileri iyimi kötümü olacak görecektiniz ben size olabilecekleri kendi adıma tahminimi söyleyeyim bize verilen aslında hiçde içimize sindiremediğimiz 3 puanı bizim yönetim elinin tersi ile itecekti ve bu 3 puanı biz hak etmedik bu kardeş takımımız trabzonspora yakışır diyeceklerinden emindim fakat trabzonspor yönetimi değil özür dilemek var gücü ile sivasspora haksızlık etmeye devam etmiştir untmayalım türkiye cumhuriyetinde yaşadığımız sürece bir birimizin her zaman yüzüne bakacağız dostluklar baki kalmalı
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla