Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 21.10.2007, 03:32   #121
zafer51
Yeni Yiğido

2 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 zafer51 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Sevgili Emre kardeşimizin yazısını üzülerek okudum.Gerçekten utanılacak bir durum.Bende İzmirde yaşayan bir Sivaslı olarak bazı konulara değınmek istiyorum.Buradaki en büyük suçlu yönetim.Diğer kulüplerin yaptığı gibi 200 kişiye geçici bir süre bedava bilet verse bu 200 kişi 20-30 kişilik guruplara ayrılarak stadın değışik yerlerine oturup seyircileri teşvik etse,coştursa,halkı tezahurata alıştırsa güzel bir olay olur. Başarı arttıkça seyircide,hasılatta artar.Sitedeki Bursa seyircisini gördüm gıpta ettim keşke bizlerde öyle olabilsek. 2.konu yine yönetimin işi bir Sivasstore açmak zor birşeymi anlamıyorum ? kar etmeyi sevmiyormu bu yönetim. 3.konu yazın yine bu sitede yazdım 7 milyon Sivaslıyız diyoruz her Sivaslı kişi başına en az 1 YTL verse 7 milyon YTL eder.Bu parayla daha kaliteli 2-3 yabancı oyuncu alıp her sene şampiyoluğa oynayabiliriz.Yönetim bu konudada duyarlık göstererek bir bankada hesap açtırarak Sivaslılara duyurmadı.Başkanımızı seviyorum yönetime biraz fazla yüklendim ama her şey Sivasspor için. 4.konu.Merkez tayfa,Çılgınlar,Üniverste,1967 genç taraftarlar ve bu gibi dağılımlar niye? Bütün dernekler birleşip Sivasspor taraftarlar derneğı çatısında toplansalar kötümü olur? İstanbul,Ankara,İzmir ve diğer şehirlerde şubeler açılsa daha iyi olur sanıyorum.Böyle güçlü bir taraftar gurubu yönetimde söz sahibi olur. 5.konu:Herşey Sivassporun iyiliğı içinse neden birbirinizi kırıyorsunuz?Lütfen birbirimize hoşgörüyle yaklaşalım,herkesin fikrine saygı gösterelim.Şunu bilelimki o kişide Sivassporun iyiliğıni istiyor.İzmirden herkese kucak dolusu selamlar.
zafer51 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır