Tekil Mesaj Gösterimi
ÖLENE DEK UNUTAMAM!!
Alt 26.10.2007, 20:39   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart ÖLENE DEK UNUTAMAM!!

Musa Aydın, "Çok mutluluk verici bir duygu, Sivasspor'un 38 yıllık tarihinde ve Süper Lig'de 3'üncü yılında lider olması beni çok mutlu etti. Hayatımda ilk kez de liderlik sevinci yaşamama neden oldu dedi.

4 Eylül Stadyumu'nda Musa Aydın'ın attığı golle Vestel Manisaspor'u yenen Sivasspor'da, başkanından teknik heyetine, futbolcusundan taraftarına herkes liderliğin sevincini doyasıya yaşıyor. 4 büyüklerden Galatasaray'ın 1, Beşiktaş'ın 2, Fenerbahçe'nin 6, Trabzonspor'un ise 9 puan önünde ligin zirvesine yerleşen kırmızı-beyazlı ekipte, kuruluşundan bu yana ilk kez Turkcell Süper Lig'de liderliğe yükselmenin coşkusu yaşanıyor. Atığı şık golle Sivasspor'a liderliği getiren Musa Aydın, "Çok mutluluk verici bir duygu, Sivasspor'un 38 yıllık tarihinde ve Süper Lig'de 3'üncü yılında lider olması beni çok mutlu etti. Hayatımda ilk kez de liderlik sevinci yaşamama neden oldu. Çok iyi bir takımız. Böyle birlik olunca gördüğünüz gibi başarı da geliyor. Dışarıdan bakınca zaman Sivasspor'un bu kadar büyük bir camia olduğunu tahmin etmiyordum. Sıradan hatta sıradan daha aşağı bir takım olarak düşünüyordum. Sivasspor'a gelirken de birçok düşüncem vardı. Ama buraya geldikten sonra tesislerini gördüm. Takımın güzel yönetildiğini gördüm. Bunun da en büyük etkeni başkanımız Mecnun Otyakmaz ve hocamız Bülent Uygun'dur" dedi.

"BÜLENT HOCA SİVASSPOR'A GELMEMDE EN BÜYÜK ETKENDİR"

Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun'u değerlendiren Musa Aydın, "Ben bu zamana kadar Bülent Uygun gibi bir teknik adamla çalışmadım. Bülent Hoca, futbolcunun piskolojisinden, yaptığı idmandan ve futbolcunun hayatından iyi anlayan bir teknik adam. Bu takımı kendisi kurdu, zaten benim de Sivasspor'a gelmemde en büyük etkendir" dedi.

Sivasspor taraftarının harika olduğunu söyleyen Musa Aydın, "Bu son oynadığımız karşılaşmada maça konsantre olmama gibi bir lüksümüz yoktu. 15 bin Türk bayraklı taraftar bizim tüylerimizi diken diken etti. 1'inci dakikadan 90'ıncı dakikaya kadar bizi desteklediler. Hayatımda yaşadığım en güzel duygulardan bir tanesi idi. Seyircimize teşekkür ediyorum. Bizi sonuna kadar desteklesinler" diye konuştu.

Musa Aydın zirvede kalma mücadelesi vereceklerini belirterek, "Tabiki her zaman yükseklerde durmak, ve liderliğin tadını çıkarmak ve liderliği sürdürebilmek içinde elimizden gelen mücadeleyi vermek istiyoruz. Lider olduk bu bir başarının simgesidir ama önemli olan bundan sonra bu başarıyı sürdürmek. Bunu başaracağımıza da inanıyorum, çünkü biz şımarmayan bir takımız" dedi.

Attığı golün anlamının kendisi için çok şey ifade etiğini anlatan Musa Aydın, "Gol atığım zaman bir şey hissemedim. Ama maçtan sonra çok güzel duygular hissetim. Sivasspor 38 yıllık tarihinde ve Süper Lig'deki 3'üncü senesinde lider oldu. Ben de bu liderliği ilk kez yaşadım. Bu liderlik benim attığım golle olduğu için büyük mutluluk yaşadım. Ölene kadar bu mutluluğu yaşayacağım" ifadesini kullandı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla