Gurur Duydum!!!
bir sitedeki formları okudum gözlerim doldu çok duygulandım sizlere aynen aktarıyorum...
ARKADASLAR BİR FORM SİTESİNDEN LİDER SİVASSPOR HAKKINDA YORUM YAPAN TARAFTARLARIN YORUMLARINI AYNEN YAZIYORUM...
trlig
Türkcell Süper ligde 9. haftada bir Anadolu takımı zirveye oturdu..
Sivasspor ya da Anadoludan bir takımın şampiyon olmasına kimsenin üzüleceğini sanmam.
İstanbul taraftarı da sevinir bence..
Kendi takımı olmazsa diğer 2 rakibinin de olmasını istemiyor doğal olarak..
Lige bir heyecan gelir .
Kolaymı derseniz bu medya ile çok çok zor..
Eski bir parça vardı hatırladığım kadarıyla..
HEP AYNI NAKARAT HEP AYNI AYNI diye
Lige iddiası başlayan Sivasspor rakipleri birer ikişer geçiyor..
Sezon sonunda orada bulunsa ligde tam bir devrim olacak..
İnşallah böyle devam eder
rebel1903 (beşiktaşlı)Insallah sezon sonuna kadar bu yarisin içinde kalir. Sampiyon olabileceklerine ihtimal vermiyorum, kadro çok dar çünkü. Yarin öbür gün sakatlik olur, ceza olur, ne bileyim hakemin biri çikar "yanlislikla" iki düdük çalar vs vs... Gençlerbirligi'nin sampiyonluga oynadigi sezon oynadigi ve kaybettigi bir Altay maçini hatirliyorumda...
Ayrica LigTv'nin bundan sonraki tutumunu çok merak ediyorum. Yine Trabzonspor maçlari mi yayinlanacak, yoksa lig lideri olan Sivasspor takiminin maçlari mi?
sanalreis (göztepe)
Aferin göz ucuylada olsa aslında herkes sivassporun ne yapabiliceğini merakla bekliyor.
uamontreal (galatasaraylı)
2. bir manisa vakasi olur baska bisey olmaz
kaos52 (ordulu)
Gönül ister kalıcı olsun ancak çok çok zor..
realrainman52 (ordulu)
gönül ister ki sezon sonunda ipi gögüsleyen bir anadolu takımı olsun bu istanbul hegomaniasına bir son versin insallah sivasspor bu haklı yükselisinin ödülünü sezon sonunda alır.
ve istanbul hegomaniası son bulmus olur bu baska bir anadolu takımıda olabilir yeterki artık ligimize ve ülkemize yeni heyacanlar yaratacak bir takım ortaya cıkar tıpkı trabzonsporun yaptığı gibi bir anadolu takımıda sampiyonluklar yaşar bir kaç sezon ve heyacan artar farklı bir tat olur hem avrupada sadece galatasaray fenerbahçe besiktaş birazda olsa trabzonspordan ibaret olduğunu düsünmez bizim ülke ligimizin
umarım sezon sonuna kadar bu yükselişini gösterirsin sivasspor
versy (?)
valla şampiyon olurlarsa biz olmadık diye üzülmem...umarım ligin sonuna kadar iddialı olurlar...
_apaciler (kasımpaşalı)
Bence manisanın hatalarına düşmez takım mücadele ediyor futbol adına iy şeyler yapıyor bakalım hem lig tv hemde futbol programlarında lig sırasına göre maçları veren kanallar Sivasın maç özetlerini ne zaman verecek diğer kanalları geçtim TRT nin tutumunu çok merak ediyorumm HALKIN kanalı olarak..:?
texsas16 (bursalı)
ben hiç merak etmiyorum...bu istabul basını aynı bildiğini okur...yani hiç bir değişiklik olacağına tahmin vermiyorum...
bu arada bursasporlu olarak sivasspor'u tebrik ediyorum ve kıskanıyorum
denizli1907 (fenerli)
Sivasspor Süper Lige yükseldiginde bu forumda ki bazi takimin taraftarlari antipati duyuyordu ama simdi herkesin sevgisini kazanmis durumda tebrikler yigidolar bir düses yasayacaklardir ama Manisaspor gibi düsme korkusu yasamazlar kesinlikle ilk 5 içinde bitirirler ligi böyle mücadele ettikleri sürece
börtecine 38 (kayserili)
TEBRIKLER SIVASSPOR ,ANADOLU TAKIMLARIMIZADA LIDERLIK AYRI BIR YAKISIYOR INSAALLAH DEVAMI GELIR SEZON SONUNA KADAR BU TAPLO DEGISMEZ .
moondance (?)
Onceden de defalarca soylemistim . Belli bir sistem var . Turkiye'de sampiyon 3 buyuklerden cikar , ikinci de bunlardan geriye kalan ikisinden birisi ya da trabzon olur . Federasyon baska turlu sonuca izin vermez
Sivas bu sene gercekten iyi oynuyor , ama celme takilacak . Manisa'ninki bos gazdi , savunma yapmiyorlardi.Sivas daha derli toplu goruntu ciziyor.
gazigüçlü (ankaragüclü)
2. manısa vakası olmaz insallah
eses26 (eskişehirli)
Merak etmeyin ligin devre arasına az bi zaman kala Sivasspor futbolcularına teklif yagmaya başlar[ tabi medyadan] futbolcuların aklını karıştırırlar ve sivasspor düşüşe gecer.Bizde cok bekleriz anadoludan ne zaman şampiyon cıkacak diye
19can05 (gsli)
Ilk devre sonunda ilk 5'e giremezler bence...
By_cHaRiZMa (ankaragüclü)
Sivasspor u gönülden tebrik ederim gayet iyi gidiyorlar ama bnir yerde bu çelme mutlaka gelicektir..Söylesenize bugüne kadar hangi anadolu kulübü kafaya oynayabildi?? Hepsi geçici bir süreyle sabit tutuldu..Sonda bir çelme öyle yada böyle..Sezon sonu bir bakmışssın bir istanbul kulübü şampiyon..Bu kadar basit bir lig işte Türkiye süper ligi..
|