Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.07.2005, 00:18   #10
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 977 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

GÜVEN BOSA ÇIKMAYACAK

Sivasspor teknik patronu Werner Lorant kendisine güvenenlerin güvenini bosa çikartmayacagini söyledi. Lorant, “Basarili olarak bunu ispatlayacagim”

Sivasspor’un çicegi burnunda Teknik patronu Werner Lorant, basarili olacagini bunu da herkese ispatlayacagini söyledi. Lorant, “Bana duyulan güven asla bosa çikmayacak”dedi.

Bolu Gerede kampinda takimini yeni sezona hazirlayan Alman Teknik adam yeni sezon öncesi iddiali açiklamalarda bulundu. Süper Lig’de daha önce bir deneyim yasadigini ve yeteri kadar Süper Lig için bilgiye sahip oldugunu vurgulayan Alman çalistirici, “Ilk deneyimim basarisiz oldu. Ama ayni hatayi bu kez yapmayacagim. Bunun için yeterli deneyimi kazandim.”dedi.

Sivasspor camiasinin çok büyük bir camia oldugunun farkinda oldugunu belirten Lorant, “Bu büyük camia benden çok büyük isler bekliyor. Bende bana duyulan bu güveni bosa çikartmayacagima eminim. Kesinlikle basariyi yakalayacagim. Böylelikle basta Sivasspor Yönetim Kurulu olmak üzere bana güvenen taraftarlarimizin da güvenlerini bosa çikartmamis olacagim. Bunun içinde elimden gelenin en iyisini yapiyorum”dedi.

Sivaspor’un Süper Lig’deki ilk sezonunda saygi duyulan ve herkesi çekindigi bir takim haline getirmek istedigini belirten Alman hoca, “Suanda çok iyi bir hazirlik dönemi geçiriyoruz.
Bunun meyvalarini ise Lig maçlarinda yiyecegiz. Sivasspor’u ilk sezonunda her takim taniyacak. Bütün takimlar bize saygi duyacak ve çekinerek maçlarimiza çikacak. Bunlari ise bu sezonda basarim. Çünkü bana büyük bin güven duyan büyük bir camiasi var arkamda. Kesinlikle güvenlerini bosa çikartmayacagim” seklinde konustu