Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: Sivaslı Sadece Sivassporu Tutmalı!!!
Alt 06.11.2007, 15:28   #10
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1119 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: Sivaslı Sadece Sivassporu Tutmalı!!!

Alıntı:
tugcin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ya myway gardaşım benim canım benim haklısın da..zaten ben de belirttim sonra kıyaslamanın çok da doğru olmadığını. sadece bir saptama idi. ama artık olmalı. ben de tabuları yıklamıyız, kkötü kaderi değiştirmeliyiz diyorum. bu da bizim elimizde. yapılabilir, olabilir. yeter ki şu fenerli, bjkli sivaslılar bıraksın şu istanbul takımlarını. bu da gerçekten çok kolay. sonuçta bu bir din değil. niye "İnsanların yıllarca tuttuğu takımı bir anda silip atması kolay bir şey değildir" diyelim ki...kesinlikle çok kolaydır. Kendimden örnek vereyim hocam. Ben çok fanatik bir fenerliydim ama artık fanatik bir sivassporluyum. demek ki oluyormuş gardaş..insanın elinde,iradesine bağlı...
Senin gibi iradesi olmayabilir herkesin her konuda sevgili gardaşım
O yüzden genelleme yaparsak bu konuda zamanlamaya ihtiyaç var.
Tabiki de bir din değildir takım tutmak. Ama bağlayabiliyor insanları kendine. Zaten bu yüzden bu kadar çok sevmiyor muyuz bu oyunu, futbolu

Yıllarca gönül verdiği takımın deplasmanlarına kendi sahasındaki maçlara gitmiş bir insan gayet de bağlanabilir o takıma ve bırakması zor ve zamanla olabilir.

Dediğim gibi herkesin öyle iradesi yok.
Burda önemli olan 3 büyüklere gönül verenlerin zamanla bırakması ve yeni yetişen çocukların da Sivassporlu olması. Bence gelecek için 2. seçenek daha önemli
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla