:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Rüstü Bey,
sirf Sivas´imiz icin, Sivasspor´umuz icin ucak kaldirma fikrinizi cani gönülden destekliyorum.
Lakin Istanbul´a sefer düzenleme fikri cok yanlis. Zaten Istanbul´a Türk Hava Yollari, Alman Lufthansa, Öger Türk Turk ve bir cok sirketler tarafindan seferler düzenlenmektedir.
Ben Almanya´dan canimiz SIVAS´a düzenlenecek olan seferlere cani yürekten katilirim.
Cünkü Sivas´lilar kendi memleketlerinin havaalani dururken Kayseri´ye ucan kisiler. Bu mu memleket sevdasi? Bu mu havasi sert, insani mert Sivas´lilar? Sivas´in is adamlari bile gidip Kayseri´de fabrika kuruyorlar, kendi memleketinin gencleri kahvede günboyu issizlikten tavla oynarken.
Lafin kisasi Münih-Sivas, Stuttgart-Sivas hatta ve hatta Hannover-Sivas seferi düzenleyin de 4 kisi ucacagimiz halde 10 bilet alalim. Iste memleket sevdasi budur. Size tavsiyem AIRBUS ve BOEING ucaklari yerine RJ70, RJ100 veya RJ700 ucaklarini kendiniz kiralayin. Ve ilk on bileti alacak olan kisi benim.
Saygilarimla
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
|