Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.07.2005, 18:12   #7
Doko
Acemi Yiğido
 
Doko - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Mesajlar: 52
Thanks: 0
0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Doko ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart

Alıntı:
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor Başkanı Otyakmaz'tan sert tepki!

SİVASSPOR YÖNETİM KURULU ADINA YÖNETİM KURULU BAŞKANI MECNUN OTYAKMAZ'IN KAMUOYUNA DUYURUSUDUR


Sivasspor’un ana sütü gibi hak ve temiz şampiyonluğuna gölge düşürmeye çalışan, Milliyet Gazetesi ve yazarı Lube AYAR’ı kınıyoruz.

Yayımlanan telefon görüşmelerinin yapıldığı tarihte, şu anda Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi olmayan, eski Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi, Hüseyin HAYALİ ile iki futbol adamı olarak yapılan sohbetimizden “Sivas Spor’a bir maç için söz verdiği” kanaatine nasıl varıldığını Milliyet Gazetesine ve yazarına sormak isteriz.

Görüşmeden de anlaşılacağı üzere hakem hatalarının art niyetten uzak, tecrübesizlikten kaynaklandığı belirtilmiş olup hakemlerimizin daha başarılı bir grafik çizmeleri için neler yapılması gerektiği konuşulmuştur. Aynı zamanda bu tespitimiz resmi olarak ta MHK ile görevdeki Federasyon Yönetim Kurulu Üyelerine de bildirilmiştir.

Anayasada yer alan haberleşme özgürlüğü ve Türk ceza yasasının 132–133–134 ve vesair maddelerine aykırılık teşkil eden, art niyetle yapılan bu tür haberlerin cezasız kalmaması için hukuki mücadelemizin başlatılacağını kamuoyuna duyururuz.

Sivas Spor, gücünü yedi milyon taraftarından almaktadır ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanarak şampiyonluğa ulaşmış takımımızın elde ettiği bu haklı şampiyonluğu lekelemeye, güdümlü bir yazarın yorumları, yetmeyecektir.

Saygılarımla
Sivasspor Yön.kur.Bşk
Mecnun OTYAKMAZ
Bayrani seven Milletini seven Topragni seven arkadaslar
abiler Milliyet Gazetesini boykott edelim
lütfen almiyalim
__________________
ßÍZÍ §ÂTÂÑÍ ßÍZ ߀DÂV V€RÍRÍZ
Doko isimli Üye şimdilik offline Konumundadır