Tekil Mesaj Gösterimi
-->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'
Alt 08.11.2007, 14:22   #7
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: 'SİVAS´I YENEMEZSEK HEPİMİZ GİDERİZ!'

Salı akşamı hemen macın bitimiyle beraber bir konu acmıştım REZALETdiye olumlu tepkilerin yanı sıra bir kac arkadaşım bana attığım başlıktan dolayı tepki gösterdiler ama benim yazdıklarım yıldırım demirörenin yazdıklarının yanında hiç kalır bir başkan olarak ağıza alımayacak kelimeler kullanmış hadi baklım bana tepki gösteren arkadaşlar başkanada tepkinizi gösterinde bende göreyim yok öyle yargısız infaz benim yazmaya utanandığım kelimeleri beşiktaş başkanı bütün medyaya fazlasıyla söyleme luzumu duymuş acaba niye bu kadar ağır eleştiride bulunmuş dersiniz ben söyleyeyim bu futbolcu bozuntuları bundan daha fazlasını hak ettilerde ondan avrupadaTÜRKİYEYİ rezil ettilerde ondan hadi demirörenede tepki gösterinde göreyim sen nasıl bizim beşiktaşa böyle hakater edesin diyin diyemezsiniz cünkü eğer o takımın başkanı bu kelimeleri kullanıyorsa demekki bunlar hak ettiler ha geriye ne kalıyor bazı arkadaşların yaptığı yani KRALDAN ÇOK KRALCI OLMAKbu sitede SİVASSPORUMUsonuna kadar savunurum cünkü bu site sivassporum için kurulmuş bir site buna kimse ihtiras etmez ama yine bu sitede bir istanbul takımı için rezalet kelimesi kullandım diyede kimse o takımı tutarak yaygara koparamaz burası bjk sitesi değil burda sivasspor konuları işlenir burası istanbul takımlarını öğme yeri değildir şimdi rezalet kelimesine karşı bana tepki koyan arkadaşlar başkan yıldırım demirörenin bu konuşmasından dolayı bana bir özür dileme borcunuz olduğunu düşünüyormusunuz???aslında yazacak çok şey var sivassporluyum diyerek başka takımları tutan arkadaşlara ama zaman içinde bu arkadaşlarda anlayacaklar toprağının takımından başak takımın takım olmayacağını sadece gecici heves olduğunu kendi takımının verdiği gururu,sevinci,heyecanı,vereme yeceğini bir gün onlarda anlayacaklar
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla