tribünler öksüz!!!
merhaba arkadaşlar ben erciyes üniversitesinde okuyan bir sivaslı sivassporlu olarak liderliğe oynayan takımımıza yeterince destek veremediğimizin kanaatındayım..2.ligdeki heyecanlı ateşli taraftar yok artık stadda oysaki böyle olmamalı liderliğe oynuyoruz dünde beşiktaşı yendik en fazla galibiyeit olan takım bizim takım.ama en az destek gören yine sivasspor..
bunun nedeni ateşli yeniçerilerin olmaması,ben bir yeniçeri değilim ve hiç bir gruba bağlı değilim,ama yeni çeriler stadyuma ayrı bir hava veriyorlardı,hangi klubü forumlarına girsem mutlaka yeniçerilerden söz ediliyordu..ama artık yeniçeriler yok stadyum öksüz kendim için değil sivassporum için yeniçerilere sivasın ihtiyacı var.geçen gün bir spor gazetesinde sivassporun taraftarından konuşuluyor.şampiyonluğa oynayan bir takımın neden bir taraftarı yok...geçenlerde bir topicde arkadaşımız göztepeden bahsetmiş,amatörde oynayan bir takımın taraftarı sdivasınkinden ateşli ve takımını 90 dk destekliyor.bir zamanlar yeniçerilerde öyleydi ve tekrar tribüne dönmeleri istiyorum herşey sivasspor için.Ne merkez ne çıldınlar nede genç taraftarlar onların tadını vermiyor
Her Zaman Her Yere Gider Ne Yağmur Ne Çamur dinler Severse Gönülden Sever Bu Alemde YENİÇERİLER....
Uyuyan taraftarın uyanma zamanı geldi
İyi veya Kötü Yorumlarınız için saygılar....
|