Tekil Mesaj Gösterimi
--->: AYILAR... DAYILAR...!
Alt 12.11.2007, 21:57   #66
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: AYILAR... DAYILAR...!

Alıntı:
ahmetcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BLACKSKY:
BIR SIVASLI KENDI KENDINI AYI YURDUNA KOYMAZ VE O TEZAHÜRATA KESINLIKLE KATILMAZ HATTA O TRÜBÜNÜ TERK EDER.

YA O TRÜBÜNLER BU YAPTIKLARINI TEMIZLERLER, YADA SIVASIN YIGIT INSANI ONLARA GEREKENI GÖSTERECEK.

FANATIK BESIKTASLI AMIGO ALEN KARDESIMIZ VAR BESIKTAS AMIGOSU OLARAK BU ISI TEMIZLERLER VEYA ONUN GIBI AMIGOLAR YADA SIVASLILAR SÖZDE BESIKTASLI TARFATARA GEREKEN CEVABI HER ZAMAN VE HER YERDE VERECEK DURUMDADIR BIZ BU ******** VE HAYASIZ TEZAHÜRATA GEREKEN CEZAYI KESERIZ.

SEN HERHALDE SIVASLI DEGILSIN.

Sivasliligimi senle tartismam,benim bildigim yigitlik bire bir yapilir,hayatim boyunca sirtimi kimseye yaslayip onu "yapariz" bunu "sorariz" demedim, iclerinde kadinlarin,cocuklarin da oldugu bir toplulugu tehdit etmedim...bunlari yapmanin yigitlik olmadigi ogretildi bana...kime ne ceza kesilecek? eskiyamiyiz biz?,sen fazla mafya dizisi seyrediyorsun bence...,ayrica bu yazdiklarini bana cevap olarak sivasspor forumuna yazma git onlarin forumuna yaz,ki bilsinler...beni mi tehdit ediyosun onlari mi? Bu yaptiklarinin cevabini yine tribunden verilmesi lazim, asarsin pankartini,yaparsin karsi tezahuratini Tum Turkiye'ye madara edersin bunu yapanlari, ya da dedigin gibi, o macta cezali olan gercek amigolar, cikar adam gibi temizlerler belki de bilemem...
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır