Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Futbol ve YİĞİDOLAR
Alt 14.11.2007, 09:49   #217
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1096 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: Futbol ve YİĞİDOLAR

Alıntı:
tatar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haftasonu halısaha maçındaydık, biz halı saha maçının hazırlığını yaparken yiğitlerimiz beşiktaştan 1 gol yediler, alt tarafı bir gol yaaff, kendini bilmezin biri çıktı bunların yiğitlikleri buraya kadarmış demek gibi bir gaflete daldı, neyse biz halısaha maçımıza başladık maç bitti sivasspor(yiğidolar)(2)- öbürleri (1) çocuğu aradım birak çocuğu birtane öbür takımlı kalmamış
YANİ BEN ŞUNU DEMEK İSTİYORUM DEREYİ GÖRMEDEN PAÇAYI KİMSE SIYIRMASIN HELE KARŞISINDA YİĞİDOLAR VARKEN. HERKES BİLSİNKİ
( DAĞLAR KIŞINI SİVASLI İŞİNİ BİLİRMİŞ ) BU SÖZÜMÜDE NOT ALIN İLERDE ATASÖZÜ OLACAK NOT ALIN Kİ ANONİM OLMASIN
DÜNYADA Kİ BÜTÜN YİĞİDOLARA SELAM
Gardaşım aramıza hoş geldin umarım sitemizde hoşca vakit gecirirsin Sivassporumuz bizleri bu kadar sevindirip gönlümüzde taht kuruyor ya bizler ne yapıyoruz sivassporumuza karşı ilgisiz alakasız kalıyoruz koca istanbulda 3 milyon sivaslının içinde lider takımım taraftarı olarak en fazla 300-400 kiş maca geliyor mazeret olarakta önemli işlerim vardı diyerek işin içinden sıyrılma kalkıyorlar bu çok acı bir manzara işin en garip tarafı sivaslıyım sivassporluyum diyen adamlar gidip rakip takımın tribünlerine oturuyorlar ne zaman sorumluluklarımızın farkına varacağız herkes sivassporumuza azami desteğini sağlamalı elimizden ne geliyorsa yapmalıyız artık takımımıza sahip cıkamlıyız Başka sivasspor yok
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır