Tekil Mesaj Gösterimi
--->: YİĞİDO EKOLÜ...
Alt 16.11.2007, 09:53   #4
yigidoo
Tecrübeli Yiğido

yigidoo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 170 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: YİĞİDO EKOLÜ...

Selam..

BAŞARIMIZIN SIRRI YİĞİDO EKOLÜ

Sivasspor'un tamamen kendine has bir ekol takımı haline geldiğini behlirten Uygun, "Genel anlamda bizim antrenman metodlarımız ve sistemimize bağlı ekolümüz var. Mantığımız şu. Antremanda en iyisi, her maç final havası, sonuç ne olursa olsun yenilsen bile rakip seni alkışlamalı. Bu da ligdeki performansımıza yansıyor. Biz her maç yaptığımız güzelliklere ve fair playe bakıyıroz. Maç sonunda insanlara ne güzellikler izlettirdik ne güzellikler yaptık diye düşünüyoruz. Bunun adı Yiğido ekolü. Mert, insan seven, vatanına sahip çıkan özel insanlardan kurulu bir şehir burası. Uzun yıllar önce Sivaslı olarak sadece başkanımız Mecnun Otyakmaz'ı tanıyordum. Buraya geldikten sonra ise böyle çok insan tanıdım. Onların o sevgisine nail olacak bir takım yaratma düşüncemiz vardı. 15 sene önce yaşanmış talihsiz bir olay insanları çok etkilemişti. 3 seneden beri yaptığımız davranış ve aldığımız başarılar ile bunları silen ve sporu konuşturan bir ekol doğdu. Hem Sivaslıları mutlu ediyor hem de Türk futboluna katkı sağlıyoruz." diye konuştu.

Aynen katilliyorum hocaya, insallah kayseri macinda alir yola devam ederiz.
yigidoo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla