Tekil Mesaj Gösterimi
--->: M.YILDIZ´I SATMIYORUZ!
Alt 17.11.2007, 08:29   #41
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: M.YILDIZ´I SATMIYORUZ!

Alıntı:
tugcin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yahu bakmayın siz bu politik konuşmalara. Ben sevgili Başkan ya da yönetim yalan söylüyor demiyorum ama görün Aziz Abileri hele bir istesin hemen verirler M.Yıldız'ı...eeee emir büyük yerden.biz boşuna yırtınmıyoruz. vazgeçin şu fener, gs sevdasından, hayranlığından. sevgili başkan ve hoca önce bir kendilerini sadece Sivasımıza verseler olay bitecek zaten ama fener hala içlerinde bir yerde aynı bu forumda ve dışarda birçok Sivaslıda olduğu gibi) yani Mehmet Yıldız'ı fenerli sayın siz...hedfeleri büyütecek yerde küçültüyoruz maalesef!!
sevgili arkadaşım senin o beyenmedigin takım olan fener bahçe ve başkan ve uygun ikili ilişkilerini kullanarak giden yıl servet ve gürkanı bedavaya sivasa kazandırdı ayrıca süper lige çıktıgımız senede can aratın katkısı unutulmamalı dünyada dostluktan güzel şey olabilirmi birde bizim gibi takımlar oyuncu satmadan ayakta durması çok zor onun içindirki deyeri verilen her oyun satıla bilir fenere bjk ye gs ye farketmez bakın takıma bir otobüs almak için kampanyalar düzenleniyorda alınamıyor elde para yok oyuncuların taksitleri ödenmeyince takımın daha kötü olabilecegi neden düşünülmüyo herkez ister oyuncu satmayalım oyuncu alalım ama eldeki imkanlar buna müsade etmiyor giden yıldan bizden giden oyunculara bir bakın hangisi kalsaydı iyi olurdu deniyor yeterki her ne sebetten olursa olsun takımın huzuru bozulmsın işin özü kimse burda senin abileri istesin bakiyim falanla olmuyor onlar bizlerden daha çok bu takımı düşünüyorlardır kim uygun teklifi verirse kim olursa olsun satıla bilir yeterki yerine uygun adamı bulalım..
sandal5877 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla