Tekil Mesaj Gösterimi
--->: MİLLİ TAKIMIMIN ÜZERİNİZDEN ELLERİNİZİ ÇEKİN
Alt 22.11.2007, 09:55   #29
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: MİLLİ TAKIMIMIN ÜZERİNİZDEN ELLERİNİZİ ÇEKİN

Fatih Terim bu takımın başında kalırsa Milli takımdan hiç bir şey olmaz.Adam takmış gözüne at gözlüğünü sahada trip yapıyor poz veriyor.Fatih hoca Ben seni büyük hoca sanardım adaletli sanardım oyuncuya değer verdiğini zannederdim.Çoooooooooooo k yanılmışım.Sen hoca falan değilsin Düzenin adamı olmuşun.Mehmet yıldız gibi bir forveti neden oynatmadığını anlamak mümkün değil,Yusuf Şimşek gibi bir virtiözü neden oynatmadığını anlamak mümkün değil.Milli takımı bırak hocaaa sen buralara göre değilsin artık bize hoca lazım hoca.Oyuna aldığın adamlara bakıyorum.Tuncay,gökdeniz,sabr i,Tuncay takımında oynayamıyor maç eksiği var form düşüşü yaşıyor.Gördük top bile süremiyor.Sabri daha Galatasarayda oynamaya başlamadı ayrıca oynadığını varsayalım Hamit ve Gökhan var zaten 3 ncü bir sağ kanata ne gerek var.Gökdeniz oyuna giriyor girer girmez topu rakibe veriyor anında atak yiyoruz allahtan adamlar gol amak istemediler.Yanlışlıklar diz boyu.Bırak Fatih terim Milli takımı