Tekil Mesaj Gösterimi
--->: DÜŞMAN MIYIZ????
Alt 27.11.2007, 14:30   #12
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 998 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: DÜŞMAN MIYIZ????

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursaspor- Konyaspor maçına bakın : Bursaspor ligde perişan bir vaziyette .. Teknik direktör değiştirdiler Ekonomik durumları içler acısı Takımda bir karmaşıklık ama tribünlere bakın tıklım tıklım dolu..

Ankaragücü- V. manısaspor maçına ne dersiniz Ankaragücü tibünleri bildiğiniz gibi...Ankaragücü çok mu iyi gidiyor?

Anlayamadım gitti... 3. lig de de çok maça gittim hep tıklım tıklım dolardı bizim tribünler.. örnek Sivasspor-Fatsa
Sivasspor-Tokatspor Sivasspor-Çarşamba.. vs vss

ve Sivassporumuz süper ligde..Hatta liderlik koltuğunda.. İnanması hayal etmesi bile hepimiz için imkansızdı...Bunu başardık ama nerde tribünler?? Nerde destek?? Nerde tezahurat...

Her türlü ekonomik imkansızlığa rağmen takımımız bu günlere gelmeyi başardı...

Şimdi bakıyoruz tribünlere maraton dolu kale arkaları boş... Tribünün her bir köşesinde gruplaşmışız 50 şer 60 şar kişilik herkes ayrı telden tezahurat yapıyor. Bu maçı Sivassporlu olmayan arkadaşlarla beraber tv den izledim . Valla onlar bizim tribünlerin haliyle dalga geçtiler ben üzüldüm...

Bu şekilde nereye kadar devam edeceğiz acaba? bu tribün lideri arkadaşların birleşip Bursanın Texas ı Ankaragücünün İGecekondusu Fenerin gfb si Galatasaray ın Ulltraaslan ı Beşiktaşın çarşısı gibi nam yapacak bir taraftar grubu kurma niyetleri yok mu??

Düşman mıyız dedim en başta evet acaba bu insanlar tribün içinde ayrıldığına göre düşman mı??

Aynı şehirde yaşıyoruz...

Aynı takımı destekliyoruz...

Aynı Lojmanlar ekmeği yiyoruz...

Aynı istasyon caddesinde geziyoruz...

Aynı taşhanda çay içiyoruz...

vs vs...

Bu kadar ortak noktamız varken neden bu düşmanlık bu ayrılık???

Bir de ortada müthiş başarılı bir takımımız varken...
Farklı şehrin takımları (bursankaragücü) biz kendi aramızda birleşip neden tezahurat yapamıyoruz???
Ben inanıyorum ki tribünlerde birlik olduğu gün o tribünler de tıklım tıklım dolacak...

Bir önemli noktada Tribün baskısı kuramıyoruz halböyle olunca. '. devre Trabzon ,Fenerbahçe , beşiktaş ve Galatasaray ile iç sahada oynayacağız. Yani Tribün baskısına ihtiyacımız var. Yoksa kazanmamız gerçekten zor olacak ..
2. devre başlayana kadar kendi içimizdeki sorunları halledip birlik olmalıyız...Hedefe kolkola ulaşmalıyız

DÜŞMAN DEĞİLİZ HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ GARDAŞLARIM ...

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ..
HAYDİ SİVASLIM HAYDİ SİVASSPORLUM..

LÜTFEN ARTIK...

imzaa+++++++++++++++ başka nasıl anlatılır ki
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla