Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!
Alt 29.11.2007, 11:48   #36
albina58
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 52
Mesajlar: 1.661
Thanks: 1.858
363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

Alıntı:
CEVDET ÜNÜVAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HEPİNİZE SİTEMİMDİR
Tüm Sivassporluların başarısını taçlandıran bir yazıyı kaleme aldım ve yazıma başlık yaptım.(Bakınız iki hafta önceki Fotomaç,Platform köşesi-Cevdet ÜNÜVAR)Neydi yazımın başlığı;"Gönül şampiyonu Sivasspor"
Şimdiye kadar başarınızı bu cümlelerle göğe çıkaran bir kalem,yorum,yorumcu okudunuz mu;hayır! Bakıyorum ve okuyorum ki Sivassporlular olayın hep kötü tarafına odaklanmış.Size galiz kötü kelimelerle yorum yazsaydım Sivas'ın sadece internet portallarında değil sokak duvarlarında bile ismimi anacaktınız(!)
Sitenize üye olan başka tanıdık isim var mı;etrafınızı bile göremiyorsunuz;başkaları sizin başarınızı niye görsün? Sivasspor taraftarına gönül koymama rağmen "gönülden şampiyon" adayım.
Cevdet ÜNÜVAR(FOTOMAÇ GAZETESİ SPOR YAZARI)
E-POSTA:cunuvar@gmail.com

Senden başka onlarca yazarda var ve onlarda kerhen,günü kurtarmak için,yazılar yazdılar.Siz yazınızı(Spor ve magazin gazetelerini takip edemediğim için hata yapabilirim) 15 gün önce yazdığınızı,13 haftalık periyotta sadece bir defa o hafta lider koltuğuna oturduğu günü örnek veriyorsunuz.Başka bir günde,başka bir haftada SİVASSPOR ile ilgili bir yazınız varmı?

Ben etrafımı çok iyi görüyorum hemde istanbulda ikamet ederek,günde ortlama 1000 kadar insanla muhatab olarak,hem elit kesimden hemde varoşlardan,farketmez,şimdi bunu izah etmek yersiz ama bu sitede bir cümleden oluşan,basına sitayiş ve yergiler haricinde,olayın gerçeklik boyutunuda düşünerek,milyon resmi taraftarı bulunan kulüpleride gözeterek,haklı olarak basına sitemimz var.
Diğer futbol kulüplerinin,futbolcusunun öksürmesinden,kıl dönmesine,evgili değiştirmesine,spordan uzak konularda hemde ciddi köşe yazarları gazetelerinde büyük oranda sayfaları kullanırken;
Acaba sivasspor'un nasıl bir tesisleşmeye gittiğini,
Üç yıl içerisinde,ikinci liğden gelerek,süper liğde kalıcı olmak için nasıl bir yol izlediğini,
Kulübün,Türkiye liğinin en iyi iki kondisyon aletine sahip kulübden biri olduğunu ,
Acaba hangi köşenizde,sadece bir gazete hemde spor basını kaç defa haber yaptı.
Sadece bir yazınız,bir günü içeren,tüm spor basını ve yüzlerce spor yazarına örnek teşkil etmez.
__________________
.............BU TECRÜBE BU ÖMRE YETMEZ......
albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla