Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!
Alt 29.11.2007, 13:02   #37
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Reden --->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Senden başka onlarca yazarda var ve onlarda kerhen,günü kurtarmak için,yazılar yazdılar.Siz yazınızı(Spor ve magazin gazetelerini takip edemediğim için hata yapabilirim) 15 gün önce yazdığınızı,13 haftalık periyotta sadece bir defa o hafta lider koltuğuna oturduğu günü örnek veriyorsunuz.Başka bir günde,başka bir haftada SİVASSPOR ile ilgili bir yazınız varmı?

Ben etrafımı çok iyi görüyorum hemde istanbulda ikamet ederek,günde ortlama 1000 kadar insanla muhatab olarak,hem elit kesimden hemde varoşlardan,farketmez,şimdi bunu izah etmek yersiz ama bu sitede bir cümleden oluşan,basına sitayiş ve yergiler haricinde,olayın gerçeklik boyutunuda düşünerek,milyon resmi taraftarı bulunan kulüpleride gözeterek,haklı olarak basına sitemimz var.
Diğer futbol kulüplerinin,futbolcusunun öksürmesinden,kıl dönmesine,evgili değiştirmesine,spordan uzak konularda hemde ciddi köşe yazarları gazetelerinde büyük oranda sayfaları kullanırken;
Acaba sivasspor'un nasıl bir tesisleşmeye gittiğini,
Üç yıl içerisinde,ikinci liğden gelerek,süper liğde kalıcı olmak için nasıl bir yol izlediğini,
Kulübün,Türkiye liğinin en iyi iki kondisyon aletine sahip kulübden biri olduğunu ,
Acaba hangi köşenizde,sadece bir gazete hemde spor basını kaç defa haber yaptı.
Sadece bir yazınız,bir günü içeren,tüm spor basını ve yüzlerce spor yazarına örnek teşkil etmez.

AYIP ETMİŞSİN ADAMA BU KADARDA HARBİ OLUNMAZKİ BEN KİBARCA YAZMIŞTIM ADAMA,