Alıntı:
CEVDET ÜNÜVAR Nickli Üyeden Alıntı
HEPİNİZE SİTEMİMDİR
Tüm Sivassporluların başarısını taçlandıran bir yazıyı kaleme aldım ve yazıma başlık yaptım.(Bakınız iki hafta önceki Fotomaç,Platform köşesi-Cevdet ÜNÜVAR)Neydi yazımın başlığı;"Gönül şampiyonu Sivasspor"
Şimdiye kadar başarınızı bu cümlelerle göğe çıkaran bir kalem,yorum,yorumcu okudunuz mu;hayır! Bakıyorum ve okuyorum ki Sivassporlular olayın hep kötü tarafına odaklanmış.Size galiz kötü kelimelerle yorum yazsaydım Sivas'ın sadece internet portallarında değil sokak duvarlarında bile ismimi anacaktınız(!)
Sitenize üye olan başka tanıdık isim var mı;etrafınızı bile göremiyorsunuz;başkaları sizin başarınızı niye görsün? Sivasspor taraftarına gönül koymama rağmen "gönülden şampiyon" adayım.
Cevdet ÜNÜVAR(FOTOMAÇ GAZETESİ SPOR YAZARI)
E-POSTA:cunuvar@gmail.com
|
bize bu durumda ne düşer size teşekkür etmek düşer yazınız için...
ama sivaSspor taraftarları olarak genel konuşuyoruz sizi ayırarak söyleyim bizde basının %80 kolpa bunlar kalemşör abisi avrupa basının 20 yıl gerisinde gidiyorlar dünyada belkide tek bu konuda bizim kızgınlığımız bu yüzden anlayabiliyormusun bugün yine 2 spor gazetesini elime aldım yine küçücük bir yer ayırmışlar artık alamaycağım boşuna para veriyorum ve size yine teşekkür ederiz