Alıntı:
efe1058 Nickli Üyeden Alıntı
Cevdet bey takımımıza ve sitemize gösterdiğiniz ilgi için öncelikle teşekkür ederim. Burada ki mesajınızı okumamış olsaydım gazetede yazdığınız köşe yazısınıda es geçmiş olacaktım. Eleştrilerinizin bir kısmında haklısınız özellik kötü kelimelerle bir yazı yazsaydım ismimi çok daha fazla anardınız kısmı, ne yazık ki toplumumuzda iyiyi alkışlama ve destek olma anlayışı daha tam oturmuş değil. Bir yandan basının ilgisizliğinden şikayet edip diğer taraftan bu konuda tepki göstermemek ve sizin gibi köşesinde yer verenlere sahip çıkmamak çalişkidir ama biz bu çelişkileri hayatın her alanında yaşamaktayız. Rüştü ağbinin de yazdığı gibi sizi sitemizde yazılarınızla görmekten büyük mutluluk duyarız.
Eleştri yapalım ama yerinde ve kıvamında,ister beğenin ister beğenmeyin ulusal bir spor gazetesinde köşe yazarlığı yapan bir gazeteci sitemize üye olmuş ve 2 hafta önce Sivasspor hakkında yazdığı yazının ilgi görmediğinden yakınmış yani niyeti halis ve bizim safımızda. Sivaslıya düşen teşekkür etmek,eleştrilere kulak kabartmak ve misafirperverliğini göstermektir. Sizler gibi tecrübeli ağbeylere bu yazıları yakıştıramadım kusura bakmayın...
|
Pardon özür dilerim,
Bende 50 ye yakın siteye üyeyim,
Acaba ismi geçen şahıs ve şahıslar herhangi bir sivas ve sivasspor derneğine üyelermi,
Sivas ve sivasspor için herhangi bir iştirakleri veya net bir dille aynı yardımları olmuşmu,
Benim amacım sid.. yarışına girmek değil,sadece bir defalığa spor gazetesinde verilen görev icabı üye olmak sonrasında ise bu konuyu unutmak dahada önemlisi, ya görmezden geliyorsunuz yada işinize gelmez bir şekilde üstü kapalı olarak SİVAS'ı ve SİVASLIYI tehdit eden imalarını görmezden gelmek.
Bakıyorum ve okuyorum ki Sivassporlular olayın hep kötü tarafına odaklanmış.Size galiz kötü kelimelerle yorum yazsaydım Sivas'ın sadece internet portallarında değil sokak duvarlarında bile ismimi anacaktınız(!)
Şu kırmızı ile belirttiğim cümlesinde ise,maalesef bir sivaslıyı aşağılamak,hor görmek,ucuz insanlarla düşüp kalkmasını ima etmek,buda yetmezmiş gibi kendisini ulaşılmaz biri olarak göstermekten başka birşey değildir.
Kırmızı ile belirttiğim cümşesini zat-ı muhterem in,bir daha dikkatle okumanızı tavsiye ederim.
Eğer tehdit,aşağılama,hor görme karşısında karşınızdakini el üstünde taşımaya kalkıyorsanız fazla lafa gerek yok,anadoluda ''kapı aha orada'' anlamı çıkar.