Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!
Alt 29.11.2007, 15:26   #44
efe058
Acemi Yiğido

efe058 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 efe058 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

Alıntı:
Gogol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pardon özür dilerim,
Bende 50 ye yakın siteye üyeyim,
Acaba ismi geçen şahıs ve şahıslar herhangi bir sivas ve sivasspor derneğine üyelermi,
Sivas ve sivasspor için herhangi bir iştirakleri veya net bir dille aynı yardımları olmuşmu,
Benim amacım sid.. yarışına girmek değil,sadece bir defalığa spor gazetesinde verilen görev icabı üye olmak sonrasında ise bu konuyu unutmak dahada önemlisi, ya görmezden geliyorsunuz yada işinize gelmez bir şekilde üstü kapalı olarak SİVAS'ı ve SİVASLIYI tehdit eden imalarını görmezden gelmek.
Bakıyorum ve okuyorum ki Sivassporlular olayın hep kötü tarafına odaklanmış.Size galiz kötü kelimelerle yorum yazsaydım Sivas'ın sadece internet portallarında değil sokak duvarlarında bile ismimi anacaktınız(!)

Şu kırmızı ile belirttiğim cümlesinde ise,maalesef bir sivaslıyı aşağılamak,hor görmek,ucuz insanlarla düşüp kalkmasını ima etmek,buda yetmezmiş gibi kendisini ulaşılmaz biri olarak göstermekten başka birşey değildir.
Kırmızı ile belirttiğim cümşesini zat-ı muhterem in,bir daha dikkatle okumanızı tavsiye ederim.
Eğer tehdit,aşağılama,hor görme karşısında karşınızdakini el üstünde taşımaya kalkıyorsanız fazla lafa gerek yok,anadoluda ''kapı aha orada'' anlamı çıkar.
Sagıdeğer Gogol,zaten benimde anlatmak istediğim sizin tehdit,aşşağlama ve/veya horgörme olarak algıladığınız cümleleri benim Sivaslıdan yana olma,Sivaslının sahip çıkmamasına olan tepki ve Sivaslıya olan saygı olarak algılamamdır. Horgören insan Sivasspor'un taraftar sitesine üye olmaz hatta böyle bir sitenin varlığından bile haberdar olmaz dı ki iddianıza göre gazete görevlendirmiş açıkçası bu pek mantıklı gelmedi bana.İki hafta önce yazılmış bir köşe yazısı için hangi gazete yorumcusunu görevlendirir ve gitte şu Sivaslıların sitesine bir mesaj yaz der bu olacak iş değil. Kişi değer verdiklerini düşünür,eleştri getirir daha iyi olması için çaba sarf eder. Şahsi düşüncem Cevdet beyde Sivaslıya ve Sivasspor'a değer verdiği için siteye üye olmuş ve mesaj yazmış. Ben bunu böyle algılıyorum ve keşke diğer spor yazarlarıda sitemize ilgi gösterse burada yazılıp çizilenleri okusa Türk futboluna daha çok katkı sağlarlar.
Dışlamayalım sahip çıkalım ki faydalı olabilelim,hareket alanımız genişlesin...