Tekil Mesaj Gösterimi
--->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!
Alt 29.11.2007, 23:55   #55
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: BASIN YİNE GÖZÜNÜ YUMDU!

Alıntı:
CEVDET ÜNÜVAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gönül şampiyonu Sivas
Çok satma, gündemi oluşturma, herkesin dilinde ve kaleminde olma, ilgi, taraftar" diye diye yıllar geçti. Ne diyor bazı çok bilmişler! "Anadolu'dan şampiyon çıkmaz!", "Böyle diye diye engellemedik mi, biz kimi der kimi gösterir kimi yazarsak o şampiyon olur!" Peh, peh! Klasik terane: "Şampiyon üç büyükten çıkar" Bu konuda hepimizin eteğindeki taşları dökme vaktidir."Aşçı değişse de yemek aynı yemek, yeter!" Futbolumuzun yeni renklere, farklı isimlere ihtiyacı var artık. Yetmiş milyonluk ülkede yaşıyoruz, bunun da kırk beş milyonu Anadolu'da ama şampiyon çıkaramıyor. Futbolumuz artık dar alanda paslaşmaktan bıktı; yeni şampiyon, farklı renk istiyor. Doldurma bir ligde, hep bir yerlere gelip toslayan takımlar, gözyaşı birikimlerini hiç kupaya dönüştüremedi, sevinç yumağı olamadı. Artık öyle olmasın, Anadolu şampiyon çıkarsın. Vizyonda bir başarı var: Sivasspor. Gümbür gümbür geliyor... Başında Mecnun Otyakmaz başkanı görüyorsunuz. Örnek duruşu, vakarı ile kimseye sataşmadan, sporu spor görerek, takımının kurumsallaşmasının yanında başarı çıtasını en üste taşıyarak örnek bir portre sunuyor bize. Kendilerini alkışlıyorum. Hiç kimsenin cesaret edemediği cesurca bir karar aldı ve genç hoca Bülent Uygun'u takımın başına getirdi. İşte başarının reçetesini arayanlara en güzel gösterge. Başkalarının başarısızlığını küçültenlere, kendi yakınlarının başarılarını cüceleştirenlere şamar gibi cevap: Bülent Uygun! Kısıtlı imkânlara rağmen, hem kariyerini, hem gönül derecesini yükseltiyor. Şimdiden şampiyon onlar, gönüllerimizin baş köşesinde. Türkiye 5. şampiyonunu bekliyor, uygun adım marş marş!

Öncelikle Sn.Cevdet Ünüvar Bey sizi aramızda görmekten son derece mutluyuz ve sanırım II.Yazınızı sitemize yazmanızın onuruna eriyoruz şeref duyuyoruz hakikaten..!!Benim Bildiğim kadarıyla II.Köşe yazarımızsınız Sn.Abdullah Yiğt Bey /Hür doğan Gazatesi ile bizlere çok değerli zamanınızı ayırdığınız için Şükranlığımızı ve Minnettarlığımızı biz Sivas Ve Sivasspor'lular olarak borç bilmekteyiz..Bu başarıda belirttiğiniz gibi reçete de bizler kadar en az sizlerinde yardımına ihtiyacımız var ;Gerçekten hakkımızda sanki bir Sivas'lı olarak övgüyle söz etmişsiniz Sizi kutlamak istiyorum..Evet çok ii bir noktaya değinmişsiniz Anadolu insanının bile bir çoğu Anadoludan Şampiyon çıkmaz diye düşünüyor inşallah hepsi yanılır ve tekrar belirttiğiniz gibi 5.İmparator Sizler bizler sayesinde tüm insanların yanıldığına kanaat getiririz..!!Sn.Bşk. Odyatmaz belirttiğiniz gibi Gerek kişiliği gerek saygısı gerek o bazen sert bazen tebessümlü samimi bakışların altında Ben bu takımı Anadolu yıldızı yapabilriim yapacağım ifadesini sizlerde sanırım farkettiniz..Ve Sn.Uygun genç yaşına rağmen Sn. Bşk.Onun başarılı olacağını düşündü vede Sn.Uygun Bu güveni Laikıyla halen sürdürmektedir;gerek biz taraftarlar gerek Sn.Bşk.Yüzünü kara çıkarmadı vede inşallah yüzümüzü kara çıkarmayı bırakın Anadoludan Şampiyon çıkaracaktır..!!Evet paramız yok bu bir geurçek bunun aksinide asla kimseler inkar edemez Ama bu zorlu yollar geride kalıp öyle bir zaman geldiğinde Neydik ne olduk kasamızda 100'200 bin eurolardan bahsederken o zaman milyon eurolar usd ler konuşacağız ben buna inanıyor ve bir hayal bir rüya olmadığını düşünüyorum..Sizin Aradığınız farklı renkler burada Sn.Ünüvar bey İnşallah Şampiyon olurda ki Olacağız inşallah;Düşünmek başarmanın yarısıdır 'Kendi gazatenizde Sivasspor Anadolu Yıldızı marşetine Sür marşet olarak yayınlandığı günleri görebiliriz..Evet bu saydıkalarımız azim fedekarlık ister mücadele ister unutmamak gerekirki hepimizinde bildiği gibi ''Şiddetle Arzu edilmeyen Aşk Heyecen duyulmayan işler her zaman kaybetmeye mahkumdur'''Veya;Taşı delen suyun kuvveti değil Damlaların sürekliliğidir..Sizin yazılarınızı sürekli sitede görmek zaman ayırdıkça sizleri çok daha yakından tanımak isteriz mümkünse Selamlar saygılar..Uygun Adım Marş..!!58
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla