01.02.2005, 09:48
|
|
|
Usta Yiğido
30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
|
Alıntı:
|
ahmetdmr Nickli Üyeden Alıntı
Galibiyet hayırlı olsun.
Yorumlardan gördüğüm o ki bazı eksiklikler var tribünlerde. Yine sürtüşmeler olmuş kendi aramızda... Bunlar yanlış şeyler. Bir de YENİÇERİLER'in sazı ellerine almaları lazım... Gördüğümüz ve duyduğumuz kadarıyla en etkilli gruplar... Ne yapılırsa Yeniçeriler tarafından yapılır. Onlara güveniyoruz...
Haydi Yeniçeriler, uyuyan taraftarları uyandırın...
Ya bu arada ben Beşiktaş'lı felan değilim ama dün İnönü'de Beşiktaş taraftarının destğini ve tezahüratını umarım herkes görmüştür... Gerçekten çok iyiydiler... Darısı 4 Eylül tribünlerinin başına...
Saygılarımla,
Ahmet Demir
İnönü Üniversiteli Yiğido
|
[size=4] Abicim biz yıllardır tribünde bazı şeylerin değişmesi için çaba gösteriyoruz hatta bu uğurda çok kavgada ettik.Hatta komiğinize gidecek; birkaç yöneticiyle sivas maçında stadın önünde çekirdek satılmaması için görüşmemiz bile olmuştu.Ama nafile abicim. Saz zaten elimizde ama sivasın insanı bu konuda biraz denizlispor taraftarına benziyor.Tribünde şu felsefe çok hakim;" Ben paramı verip biletimi alıyorum ya daha neden bağırayım".Ama bu felsefe çok yanlış bunu düzelmeside herhalde zor gözüküyor...[/size]
|
|
|