-->: BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER...
yorumlarınız için teşekkür ederim. Bu yazıyı yazmaktan maksadım başarımızın kalıcı hale gelmesi için neler yapılabileceği üzerine düşünmemdir. Bunu sizlerin de yaptığına eminim. Ama bu fikirlerin ve hissiyatın hayata geçmesini sağlayacak sivasspor.com dışında her hangi bir platform mevcut değil maalesef. Yönetim kurulumuzdan bir çok kişinin bu siteye demeç vermesi, gerekirse online chat yaparak soruları ve önerileri dinlemesi çok faydalı olacaktır. Küçük bir bakkal dükkanının süpermarketlere karşı savaşı gibi bir mücadeleyle yola çıktık bizler. Amatör kümede izlediğimiz, 3. lige çıkmak için trabzon amatör takımı ile (hami, lemi, hamdiler oynardı) oynadığımız maçları hatırladıkça bugünlere geldiğimiz için şükürler ediyorum, ve bu başarıda emeği geçenlere şükranlar sunuyorum. Ama artık büyüklüğümüzün farkına varmamız gerek, milyonları harekete geçirmemiz gerek. Geçen ay Fransada oynanan Chorale Roaien- Fenerbahçe Eurolig basketbol maçını izlerken Sivasspor kaşkolu ile tribünde olan yiğidoyu gördüğümde gözlerim doldu, gururlandım. Biz böyle olmalıyız dedim, her yerde her zaman ölene dek Sivasspor aşkıyla yaşamalıyız. Bu bilincin oluşturulması zaman alacak bunu biliyoruz hepimiz, ama bunu hızlandıracak yolları bulmalı, bu konuda uzman olan kişilerden, sosyologlardan, iletişim uzmanlarından vs. destekler almalıyız. Komisyonlar kurulması önerim yönetim kurulumuza destek olmak, onları rahatlatmak ve böylece bu süreci hızlandırmaktır. Biz büyük bir camiayız, biz Sivas olarak bu ülkenin çimentosuyuz. Üstad necip fazılın şu sözünde ifade ettiği : " Benim olmadığım yerde hiçbirşey yoktur, benim olduğum yerde herşey vardır şuurunda bir gençlik istiyorum" bilincini tüm Sivaslılara hatırlatmak ve onları biraraya getirmek, bu sinerjiyi her alanda kullanmak zorundayız.
İnşallah bu düşüncelerimizi yönetimimiz duyar ve gereken organizasyonları ve yapılanmaları gerçekleştirir. Küçük olsun benim olsun değil, büyük olsun Sivasın olsun düsturu ilkemiz olsun.
Biz şimdi BÜYÜK TAKIM OLMADIK, SADECE BÜYÜKLÜĞÜMÜZÜN FARKINA VARDIK..........
|