Tekil Mesaj Gösterimi
--->: İLK HEDEF HAYRETTİN
Alt 12.12.2007, 04:35   #25
canoglan
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 canoglan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: İLK HEDEF HAYRETTİN

Bir takım düşünün,sezon başından beri futbolcuları paralarını alamamış, hocası,başkanı hepsi bir kolej ortamı yaratmış ve kulübü ayakta tutmaya çalışıyorlar.Ve yine o kulübün lig lideri olduğunu düşünün.Bu kulübün adını şimdi de Sivasspor olarak koyun...

Sivasspor'un sırtında bir kambur gibi duran maddi krizi aşmak adına yapması gereken tek şansı var.Kadrosunda ki kaliteli isimlerden bir kaçını satmak.7 milyon taraftara sahip bir kulübün maddi destek bulamaması da ya yönetim başarısızlığı ya da büyük bir kısmetsizlik...

Ocak ayı ara transfer döneminde Takımda bazı taşları yerinden oynatacak olan Beşiktaş yönetimide Sivasspor'da ki performansı ile A milli takıma kadar yükselen Hayrettin Yerlikaya için hem Sivasspor hem de futbolcuyla anlaşmış durumda,bu transferin Ocak ayında gerçekleşeceğini artık rahatlıkla dile getirmekte fayda var.Benim fikriyatıma göre bu transfer Beşiktaş açısından çok fayda sağlayacak bir hamledir.Ertuğrul Sağlam'ın sisteminde kaptan Üzülmez'den fazla randıman alamaması ve bu futbolcunun alternatifinin olmayışı bu transferi tetikleyen en önemli etken.Kaldı ki basında İbrahim Üzülmez'in yaşından dolayı gönderileceği söz konusu ediliyor.Ben böyle bir durumun olacağını sanmıyorum,yaş konusunda takıntılı olan yönetimler ve kulüpler değil,sadece ve sadece bizim medyamızdır.Sadece Beşiktaş sol kanadına kaliteli bir ismi takviye etti hepsi bu...

Sivasspor'a gelince; maddi darboğaz yüzünden Hayrettin'i vermek zorunda kaldılar,bize çok keyifli bir futbol izleten bu takım umarım ki oyuncuların ayrılmasıyla futbolundan ödün vermez,fakat devamı da gelebilir,kim mi? Mehmet Yıldız...

Koray Düsova

----------------------------------------------------------------

Koray Düsova cok saglam bir kaynak... Besiktas'ta olup bitenleri yok iyi biliyor... Sanirim Hayrettin Besiktas'a transfer olacak...
canoglan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla