-->: PFDK CEZA YAĞDIRDI
Bu aciz PFDK ceza yazmaktan başka birşey bilmezmi aldıkları bu milyon dolarları bulan paraları nerelere harcıyorlar anlayamıyorum bizim tribünün üstünü kapatmak için lazım olan parayı alamamıza abdüllatif sener bey ağırlığını koyrak aldık buda sadece 3-5 milyon ytl ama cincona 150-200 milyon dolarlık stadyum yapıp teslim edecekler bu hakmı bu adaletmi bunun adını bilen varmı arkadaşlar eğer bilen varsa lütfen banada söylesin zerre kadar hakkım varsa haram ediyorum bizim paralarımızla cincona stadyum yapamazsınız bunun hesabını vereceksiniz doğuda amatör kulüplerin soyunma odaları dahi yokken sen nasıl olurda cincona 200 milyon dolarlık tesis yaparsın birazda şu kestiğiniz cezalardan gelen paraları anadolumuzda futbol oynayan amatörlerimize aktarın hiç olmazsa formalarını kramponlarını toplarını alın bırakın şu cifte standartı allah size göz vermiş akıl vermiş allah aşkına biraz oturduğunuz yerden kalkında anadoluyu gezin genclerimizin halini görün ve bir care bulun onları türk futboluna kazandırın cebinden vermiyorsun devletin parasını veriyorsun sizleri adil olmaya davet ediyorum bir gün bu haksız yönetiminiz karşınıza çok kötü bir şekilde cıkar bunun hesabını veremezsiniz
|