--->: BASKETBOL
Memo oynamak istiyor ama...
NBA'de Utah Jazz forması giyen milli oyuncumuz Mehmet Okur Cumartesi günü sakat olan sol omuzunun hem x-ray'ini, hem de MRI'ını çektirdi ve doktor kontrolünden bir kez daha geçti. Doktor, Milli oyuncumuzun bir hafta daha formasından uzak kalabileceğini belirtirken, sonuçta dönme kararının biraz da Memo'ya bağlı olduğunu ekledi.
Memo'nun kendisine ait internet sitesindeki habere göre Utah Jazz, dört maçlık bir Doğu Yakası serisine çıkarken, Memo da takım arkadaşlarıyla birlikte olacağını belirtti. Milli yıldızımız "Umarım tahmin edilenden daha çabuk geri dönerim. Şu anda omuzum daha iyi, ama halen hareket ettirmekte ve kolumu uzatmakta çok zorlanıyorum. Doktor iki gün sonra da oynayabilirsin, bir hafta sonra da olabilir dedi, ama ben Pazartesi bir durumuma bakacağım. Oynamak istiyorum bu sebepten de seyahate geldim." dedi.
Jazz coach'u Jerry Sloan da durumla ilgili olarak, "Biraz daha oynaması zor gözüküyor. Tam olarak bu süreç ne olacak söylemek veya tahmin etmek zor. Bir an önce dönmesini isityoruz, çünkü ona ihtiyacımız var. Ama sağlığına kavuşması da bizim için çok önemli. O son kararı da kendisi verecektir. Sağlığını tehlikeye sokmadan takıma katkı yapabileceğine inandığında oynayacaktır." dedi.
|